Recente reacties

@frankis vijfkruiden poeder, iedereen heeft een eigen versie
bumbu ngohiong staat niet beschreven hier en zoekopdracht op kokkie belanda levert niets op
Pietje Bel 26 days ago
Veel toegepast is het afdekken van de aardappelpuree met een dun laagje paneermeel met daar bovenop wat klontjes boter. De laatste minuten onder de grill zorgen voor een aantrekkelijk krokant korstje.
kokkieblanda 1 months ago Ambyachi Kadi - mango kip curry
@mimija, is de marinade die meegaat met de kip
hallo,
moet de santen tegelijk met kip in de wok voor het aan braden,
Ik gebruikte 3 tomaten en was prima
Write a comment
Miswa ayam
gebakken kip in kruidige saus uit West-Kalimantan

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 kip
3 eetl kecap manis
1 theel zout
1/2 theel peper
1 tomaat
250 ml water
1 eetl limoensap
olie
 
Haluskan:
bumbu:
5 teentjes knoflook
3 cm jahe
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de kip in vier stukken. Verhit in een pan de olie en bak de kip bruin en gaar en laat daarna uitlekken. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Verhit 2 eetl olie in een pan en bak de bumbu voor 1 minuut. Voeg de kip en de kecap toe en roer goed. Dan de peper, het zout, de gehakte tomaat en het water toevoegen en kook het geheel totdat de saus gebonden is. Dan het limoensap toevoegen en serveer.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 239 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Artikelen bekeken hits 42578436