1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

Sophie
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat ...
Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...
Eufrasia . J.M.van Oijen - de Bruin
U recepten zien er voortreffelijk uit .
Nicole
Na een rondreis door China dit recept gemaakt om nog even in de sfeer te blijven. Het smaakte heerli...

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Opor Ayam Yogyakarta
in kokosmelk gestoofde kip uit Yogyakarta

Bahan-Bahan:
ingrediënten:
1 kip
3 serehstengels
3 jeruk purut blaadjes
4 salam blaadjes
600 ml santen cair
300 ml santen asli
1 eetl plamsuiker
1/2 theel asem
3 eetl olie
 
Haluskan:
bumbu:
7 sjalotjes
7 teentjes knoflook
1 eetl ketumbar
3 cm laos
1/2 theel jinten
1/2 theel peper
2 cm jahe
4 kemiri
2 theel zout
 
Taburan:
garnering:
2 eetl bawang goreng
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de kip in 8 stukken. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu samen met de sereh, de jeruk purut en de salam voor 4 minuten. Voeg dan de kip toe en bak deze licht. Dan de santen cair en de palmsuiker toevoegen en kook de kip halfgaar. Vervolgens de asem en de santen asli toevoegen en het geheel zachtjes gaar laten sudderen. Bestrooi de kip met de bawang goreng en serveer.
 

who is online

We hebben 142 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35001566