1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Hartelijk dank voor het inschrijven in uw site.
Nick 27 days ago
Oh yeah, dit was echt lekker! een paar kleine aanpassingen van mijn kant: pindakaas in plaats van zelf pinda's fijnmalen, aubergines in stukjes gesneden.
Connie 1 months ago
Wij hebben dit gemaakt met kip en tomatenpuree bij gebrek aan een tomaat. Het resultaat was in elk geval heerlijk!
@Sandradeze is echt zonder kokosmelk, eventueel kan je er ook nog wat tonijn bij doen.
Ik wil dit gaan maken, ook omdat papaybladeren erg gezond zijn. Maar ik vind het vreemd dat er geen santen in zit. Is men vergeten dit erbij te schrijven of moet het echt niet? Kan het wel?
@Rongewoon in de oven kan ook hoor, maar een houtskoolvuurtje is lekkerder
Erg lekker recept zeker de moeite waard , ik sjoemel wel een beetje want een houtvuurtje in mijn keuken gaat wat ver
Ziet er lekker uit
erg lekker op deze wijze
E. Tomatala 4 months ago
Het duurt wel erg lang om het recept uiteindelijk te vinden, toch is het wel duidelijk. Dank u wel en succes met uw site
Groetjes E. Tomatala-Pesulima.
Write a comment

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Semur Paha Ayam Bakar
geroosterde kip in kruidige saus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
6 kippendijen
1 citroen, sap
1/4 theel zout
4 cm laos
3 salam blaadjes
600 ml water
5 eetl kecap manis
1 eetl boter
2 eetl olie

Haluskan:
bumbu:
6 sjalotjes
5 teentjes knoflook
3 kemiri noten
1 eetl ketumbar
1 theel peperkorrels
1 theel zout

Taburan:
garnering:
2 eetl bawang goreng

Cara membuat:
bereiding:
Marineer de kip met het citroensap en het zout en laats dit tenminste 15 minuten intrekken. Rooster de kemiri, de ketumbar en de peper droog in een koekenpan. Wrijf of maal daarna de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Rasp de laos.
Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu met de laos en de salam voor 4 minuten. Voeg dan de kip toe en bak deze totdat de kip van kleur verandert. Dan het water en de kecap toevoegen en kook de kip verder vrijwel gaar. Schep de kip uit de pan en wrijf deze in met de boter.
Rooster de kip daarna boven een houtskoolvuurtje goudbruin en gaar en leg deze daarna terug in de saus. Strooi de bawang goregn erover en serveer.
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 68 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35980423