banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 1 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 6 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 8 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Ayam goreng Saus Tauco - gebakken kip in een pittige sojabonen saus
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Ayam goreng Saus Tauco
gebakken kip in een pittige sojabonen saus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
600 gr kippendijen
5 teentjes knoflook
1 eetl limoensap
1 theel zout
100 gr bloem
1/2 eetl tapioca/maizena
1/2 theel zout
1/4 theel peper
1 sereh/citroengras, witte deel
2 salam blaadjes
4 eetl tauco
1 theel palmsuiker
6 eetl water
olie

Haluskan:
bumbu:
4 sjalotjes
5 teentjes knoflook
9 rode rawits
9 gedroogde rode pepers
2 theel trasi

Cara membuat:
bereiding:
Snijd het vlees in kleine reepjes en hak de knoflook grof. Meng het vlees met de knoflook, het zout en het limoensap en laat dit 15 minuten intrekken. Meng de bloem met de tapioca/maizena en het zout en wentel hierdoor de kip. Verhit in een pan voldoende olie en frituur de kip goudbruin en zet apart.
Ontpit eventueel de rawits en de pepers. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Snijd de sereh zeer fijn. Verhit in een pan 2 eetl olie en fruit de bumbu met de sereh en de salam voor 3 minuten. Voeg dan de tauco en de palmsuiker toe en meng goed. Dan het water toevoegen en breng aan de kook. Wanneer de saus indikt dan de kip toevoegen en meng goed. Serveer.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 93 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40690811