Logon3

zoeken

Translations

nl en fr de id it no pt es

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 7 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
Icon Write a comment
Ayam Madu Sumbawa - gebakken kip met honing
Ster inactief Ster inactief Ster inactief Ster inactief Ster inactief
 

Ayam Madu Sumbawa
gebakken kip met honing


Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 kip
5 eetl honing
3 eetl kecap manis
1/4 theel kruidnagel
1/2 theel palmsuiker
olie

Haluskan:
bumbu:
8 sjalotjes
4 teentjes knoflook
1 theel ketumbar
1/2 theel nootmuskaat
1 theel peper
1 theel zout
1/2 theel palmsuiker

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de kip doormidden maar niet door en druk deze plat. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Meng de bumbu door de honing, de kecap, de kruidnagel en de palmsuiker  en wrijf hiermee de kip in. Stoom de kip daarna voor 1 uur.
Verhit in een pan olie en bak de kip daarna bruin en gaar. Serveer.



Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 52 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40794814