Recente reacties

Shaun 3 days ago Pandan Chiffron Cake 1
Bakken in een chiffon vorm en op de kop laten afkoelen (op pootjes van de vorm). Dan zakt de cake niet in en blijft hij lekker hoog en luchtig. Ik gebruik altijd 1 ei minder en 250gram meel zodat het beslag iets droger wordt.
Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Write a comment
Sayap Ayam Goreng Pandan - verpakte gekruide en gebakken stukjes kip

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Sayap Ayam Goreng Pandan
verpakte gekruide en gebakken stukjes kip

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr kippenvleugels
5 teentjes knoflook
2 eetl saus tomat
3 eetl vissaus
2 eetl kecap asin
3 eetl saus sambal
pandan blad
olie

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de kip in stukjes. Hak de knoflook fijn. Meng het vlees, met de knoflook, de saus tomat, de saus sambal, de kecap en de vissaus en laat dit 30 minuten intrekken.
Verpak de stukjes kip in pandan blad en zet het van met biteng. Verhit in een pan olie en bak de kip gaar. Serveer.

tip
voor niet pedis: gebruik ingedikte jus in plaats van saus sambal
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 167 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41184547