Logon3

Translations

nl en fr de id it no pt es

Recente reacties

Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
IconWrite a comment
Sayap Ayam Goreng Pandan - verpakte gekruide en gebakken stukjes kip

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Sayap Ayam Goreng Pandan
verpakte gekruide en gebakken stukjes kip

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr kippenvleugels
5 teentjes knoflook
2 eetl saus tomat
3 eetl vissaus
2 eetl kecap asin
3 eetl saus sambal
pandan blad
olie

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de kip in stukjes. Hak de knoflook fijn. Meng het vlees, met de knoflook, de saus tomat, de saus sambal, de kecap en de vissaus en laat dit 30 minuten intrekken.
Verpak de stukjes kip in pandan blad en zet het van met biteng. Verhit in een pan olie en bak de kip gaar. Serveer.

tip
voor niet pedis: gebruik ingedikte jus in plaats van saus sambal
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 123 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40924582