banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 1 years ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Icon Write a comment
Sayap Ayam Goreng Pandan - verpakte gekruide en gebakken stukjes kip

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Sayap Ayam Goreng Pandan
verpakte gekruide en gebakken stukjes kip

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr kippenvleugels
5 teentjes knoflook
2 eetl saus tomat
3 eetl vissaus
2 eetl kecap asin
3 eetl saus sambal
pandan blad
olie

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de kip in stukjes. Hak de knoflook fijn. Meng het vlees, met de knoflook, de saus tomat, de saus sambal, de kecap en de vissaus en laat dit 30 minuten intrekken.
Verpak de stukjes kip in pandan blad en zet het van met biteng. Verhit in een pan olie en bak de kip gaar. Serveer.

tip
voor niet pedis: gebruik ingedikte jus in plaats van saus sambal
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 166 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
39978834