zoeken
Recente reacties

23 days ago Sapi Goreng Bawang - rundvlees met paprika en ui
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?

1 months ago Kacang Bawang - Gebakken Knoflook-pinda's
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.

2 months ago Orek Tahu - gebakken gekruide tahu
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.

3 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken

3 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?

4 months ago Kacang Bawang - Gebakken Knoflook-pinda's
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
Laatst gelezen
- Ayam Fungkai - gestoofde kip met suikerriet uit Kalimantan
- Oro sir - Gekruide gemengde groenten
- Udang Saus Padang - garnalen in pittige saus
- Mu Gur La - varkenssate
- Asam Keung Udeng - garnalen in pittige zurige saus
- Lapis daging Surabaya - Rundvlees gestoofd in kecapsaus
- Telor Dadar Kelapa - Omelet met kokos
- Tumis Bayam Ebi Terasi - spinazie met trasi en gedroogde garnalen
- Sambal goreng udang peteh - sambal goreng garnalen met petehbonen
- Kangkung roerbak - 椒腐通菜
Gulai Bebek - gestoofde eend in kruidige saus


Gulai Bebek
gestoofde eend in kruidige saus
Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr eend
1 eetl limoen, sap
300 ml kokosmelk
4 cm lengkuas/laos
2 eetl olie
Haluskan:
bumbu:
5 rode lomboks
4 teentjes knoflook
2 sjalotjes
2 cm kunyit
1 theel zout
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de eend in 5 stukken. Wrijf of maal de ingrediënten voor d bumbu fijn tot een pasta. Wrijf de eend in met het limoensap en laat dit 10 minuten intrekken.
Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu samen met de laos voor 4 minuten. Voeg dan de eend en de kokosmelk toe en kook de eend zachtjes gaar.
gestoofde eend in kruidige saus
Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr eend
1 eetl limoen, sap
300 ml kokosmelk
4 cm lengkuas/laos
2 eetl olie
Haluskan:
bumbu:
5 rode lomboks
4 teentjes knoflook
2 sjalotjes
2 cm kunyit
1 theel zout
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de eend in 5 stukken. Wrijf of maal de ingrediënten voor d bumbu fijn tot een pasta. Wrijf de eend in met het limoensap en laat dit 10 minuten intrekken.
Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu samen met de laos voor 4 minuten. Voeg dan de eend en de kokosmelk toe en kook de eend zachtjes gaar.
- Gegevens
- Written By & Copyright:F.M.Wiedenhoff-KokkieBlanda
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.
Be the first to comment.