Logon3

Translations

nl en fr de id it no pt es

Recente reacties

Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
IconWrite a comment
Gulai Bebek - gestoofde eend in kruidige saus

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Gulai Bebek
gestoofde eend in kruidige saus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr eend
1 eetl limoen, sap
300 ml kokosmelk
4 cm lengkuas/laos
2 eetl olie

Haluskan:
bumbu:
5 rode lomboks
4 teentjes knoflook
2 sjalotjes
2 cm kunyit
1 theel zout

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de eend in 5 stukken. Wrijf of maal de ingrediënten voor d bumbu fijn tot een pasta. Wrijf de eend in met het limoensap en laat dit 10 minuten intrekken.
Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu samen met de laos voor 4 minuten. Voeg dan de eend en de kokosmelk toe en kook de eend zachtjes gaar.

Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 208 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40911886