Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Sayap Ayam Manis Pedas - zoete gebakken pittige kippenvleugels

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Sayap Ayam Manis Pedas
zoete gebakken pittige kippenvleugels

Bahan-bahan:
ingrediënten:
10 kippenvleugels
1 eetl limoen, sap
1 theel zout
1 ui
5 rode gedroogde lomboks
2 eetl honing
4 eetl saus sambal (zie recept)
2 eetl kecap asin
1 theel palmsuiker
1/2 theel peper
1 lente-ui
olie

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de ui in dunne reepjes. Hak de lomboks fijn. Snijd de lente-ui in dunne ringen.
Wrijf de kippenvleugels in met het limoenssap en het zout en laat dit tenminste 20 minuten intrekken. Verhit in een pan de olie en bak de kippenvleugels daarna bruin en gaar en zet apart.
Verhit in een wat wat olie en fruit de ui en de lomboks voor 3 minuten. Voeg dan de honing, de saus sambal, de kecap, de palmsuiker en de peper toe en roer totdat de saus is ingedikt.
Meng dan de kip en de lente-ui erdoor en serveer.

Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 84 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41064747