Logon3

zoeken

Translations

nl en fr de id it no pt es

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 7 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
Icon Write a comment
Garang Asem - gestoofde kip in donkere zurige saus

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Garang Asem 
gestoofde kip in donkere zurige saus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
250 gr kip
400 ml kokosmelk (van 1/2 kokosnoot)
5 belimbing wuluh
4 salam blad
3 cm lengkuas/laos
3 kluwak/keluak

Haluskan:
bumbu:
4 sjalotjes
4 teentjes knoflook
2 rode lomboks

Cara membuat:
bereiding:
Snijd het vlees in kleine stukjes. Snijd de belimbing in dunne plakjes. Wrijf of maal de kluwak fijn. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Verhit in een pan de kokosmelk samen met de het vlees en de bumbu en breng aan de kook. Voeg dan de kluwak, de salam, de laos en de belimbing en kook het geheel op laag vuur gaar.

Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 78 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40794775