Recente reacties

Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 3 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 3 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
Write a comment
Ayam Panggang Santen - geroosterde kip in kokosmelk

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Ayam Panggang Santen
geroosterde kip in kokosmelk

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 kip
500 ml santen asli (dikke kokosmelk)
6 eetl kecap manis
1/2 theel zout
1 theel peper
1 limoen (sap)
3 jeruk purut blaadjes

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de kip open en rooster deze vervolgens in 30 minuten boven een houtkoolvuurtje krokant bruin en gaar. Verhit in een wok de santen en voeg de overige ingrediënten toe en laat dits zachtjes 15 minuten sudderen. Giet de saus over de kip en serveer.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 130 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42083941