Recente reacties

@frankis vijfkruiden poeder, iedereen heeft een eigen versie
bumbu ngohiong staat niet beschreven hier en zoekopdracht op kokkie belanda levert niets op
Pietje Bel 26 days ago
Veel toegepast is het afdekken van de aardappelpuree met een dun laagje paneermeel met daar bovenop wat klontjes boter. De laatste minuten onder de grill zorgen voor een aantrekkelijk krokant korstje.
kokkieblanda 1 months ago Ambyachi Kadi - mango kip curry
@mimija, is de marinade die meegaat met de kip
hallo,
moet de santen tegelijk met kip in de wok voor het aan braden,
Ik gebruikte 3 tomaten en was prima
Write a comment
Ayam Panggang Santen
geroosterde kip in kokosmelk

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 kip
500 ml santen asli (dikke kokosmelk)
6 eetl kecap manis
1/2 theel zout
1 theel peper
1 limoen (sap)
3 jeruk purut blaadjes

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de kip open en rooster deze vervolgens in 30 minuten boven een houtkoolvuurtje krokant bruin en gaar. Verhit in een wok de santen en voeg de overige ingrediënten toe en laat dits zachtjes 15 minuten sudderen. Giet de saus over de kip en serveer.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 111 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Artikelen bekeken hits 42577578