Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Ayam Panggang Santen - geroosterde kip in kokosmelk

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Ayam Panggang Santen
geroosterde kip in kokosmelk

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 kip
500 ml santen asli (dikke kokosmelk)
6 eetl kecap manis
1/2 theel zout
1 theel peper
1 limoen (sap)
3 jeruk purut blaadjes

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de kip open en rooster deze vervolgens in 30 minuten boven een houtkoolvuurtje krokant bruin en gaar. Verhit in een wok de santen en voeg de overige ingrediënten toe en laat dits zachtjes 15 minuten sudderen. Giet de saus over de kip en serveer.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 123 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41018719