Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Sateh babi Madura

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Sateh babi Madura

Bahan-bahan:
Ingrediënten:
500 gr varkenshaas
2 djeruk purut blaadjes, fijngesneden

Haluskan:
boemboe:
2 witte uien
2 teentjes knoflook
2 eetl ketjap manis
2 gepofte kemirienoten
1 theel laos
1 theel koenjit
1 theel geraspte gember
1 theel ketoembar
1/4 theel djinten
2 theel asem
2 theel gula jawa
2 serehstengels
5 lomboks, fijngesneden

Cara membuat:
bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Meng dit met de djerut purut blaadjes. Snijd het vlees in kleine stukjes en met dit vlees met de boemboe. Laat het vlees tenminste 1 uur marineren.
Rijg het vlees aan de satépennen en rooster het gaar en bruin boven een houtskoolvuurtje
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 183 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41030263