Logon3

Translations

nl en fr de id it no pt es

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 7 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
IconWrite a comment
Tinoransa Di Buluh - Varkensvlees en -hart in bambukoker of bananenblad

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Tinoransa Di Buluh
Varkensvlees en -hart in bambukoker of bananenblad
Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr varkensvlees
100 gr varkenshart
1 bosje citroenbasilicum
6 pangi bladeren
1 prei
4 jeruk purut blaadjes
3 eetl. varkensbloed
zout naar smaak
bambukoker of bananenblad

Haluskan:
boemboe:
16 rawits
6 cm gember (jahe/djahé)
3 serehstengel

Cara membuat:
Bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Snijd het vlees in stukjes, de prei fijn en de jurut purut zeer fijn. Meng de besilicum met het vlees, de boemboe, het bloed, het zout, de prei en de jerut purut en vorm hiervan 6 porties. Verpak elke portie in een pangiblad en daarna in de koker of nog in een bananenblad. Rooster het geheel boven een houtkoolvuurtje in 45-60 minuten langzaam gaar.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 97 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40812457