banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 5 months ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 1 years ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 1 years ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
Icon Write a comment
Babi Cin - Varkensvlees in een dadel en paddestoelen saus

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

Babi Cin
Varkensvlees in een dadel en paddestoelen saus


Bahan-bahan:
Ingrediënten:
4 varkenslapjes
125 gr parelgort
7 gedroogde rode dadels
7 gedroogde shi-take
3 teentjes knoflook
2 cm jahe
1 eetl palmsuiker
4 eetl kecap manis
2 eetl arak
2 eetl vijfkruiden mengsel
1 kruidnagel
1 theel grof gemalen zwarte peper
2 eetl olie

Cara membuat:
Bereiding:
Week de gort in water. Week de dadels en de shi-take in water. Snijd de knoflook fijn en kneus de jahe. Verhit in een pan de olie en bak het vlees kort. Voeg dan de knoflook en de jahe toe. Dan de palmsuiker toevoegen en dit laten carameliseren. Vervolgens de arak, de kecap, het vijfkruiden mengsel en de kruidnagel toevoegen. Vervolgens de gort, de paddestoelen en de dadels met het weekwater toevoegen. Strooi de peper erover en laat het geheel zachtjes 15 minuten sudderen en serveer.

Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 271 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
39063210