logo

Recente Reacties

  • Cucur

    dragon Yesterday
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 2 days ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 1 week ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 1 week ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 3 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...

Babi Cin
Varkensvlees in een dadel en paddestoelen saus


Bahan-bahan:
Ingrediënten:
4 varkenslapjes
125 gr parelgort
7 gedroogde rode dadels
7 gedroogde shi-take
3 teentjes knoflook
2 cm jahe
1 eetl palmsuiker
4 eetl kecap manis
2 eetl arak
2 eetl vijfkruiden mengsel
1 kruidnagel
1 theel grof gemalen zwarte peper
2 eetl olie

Cara membuat:
Bereiding:
Week de gort in water. Week de dadels en de shi-take in water. Snijd de knoflook fijn en kneus de jahe. Verhit in een pan de olie en bak het vlees kort. Voeg dan de knoflook en de jahe toe. Dan de palmsuiker toevoegen en dit laten carameliseren. Vervolgens de arak, de kecap, het vijfkruiden mengsel en de kruidnagel toevoegen. Vervolgens de gort, de paddestoelen en de dadels met het weekwater toevoegen. Strooi de peper erover en laat het geheel zachtjes 15 minuten sudderen en serveer.

Add comment

Submit

who is online

We have 54 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44154661