Recente reacties

@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 2 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 2 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
DuduJin 3 months ago
@raphMensen die normaliter geen of weinig knoflook eten, hebben dezelfde of de volgende dag last van knoflook 'stank'. Hetzelfde geldt voor uien of andere uitheemse kruiden c.q. specerijen. Knoflook is één van de superfoods.
Write a comment
Babi Cin - Varkensvlees in een dadel en paddestoelen saus

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 

Babi Cin
Varkensvlees in een dadel en paddestoelen saus


Bahan-bahan:
Ingrediënten:
4 varkenslapjes
125 gr parelgort
7 gedroogde rode dadels
7 gedroogde shi-take
3 teentjes knoflook
2 cm jahe
1 eetl palmsuiker
4 eetl kecap manis
2 eetl arak
2 eetl vijfkruiden mengsel
1 kruidnagel
1 theel grof gemalen zwarte peper
2 eetl olie

Cara membuat:
Bereiding:
Week de gort in water. Week de dadels en de shi-take in water. Snijd de knoflook fijn en kneus de jahe. Verhit in een pan de olie en bak het vlees kort. Voeg dan de knoflook en de jahe toe. Dan de palmsuiker toevoegen en dit laten carameliseren. Vervolgens de arak, de kecap, het vijfkruiden mengsel en de kruidnagel toevoegen. Vervolgens de gort, de paddestoelen en de dadels met het weekwater toevoegen. Strooi de peper erover en laat het geheel zachtjes 15 minuten sudderen en serveer.

Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 134 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41936676