logo

Recente Reacties

  • Cucur

    dragon 1 week ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 1 week ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 2 weeks ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 2 weeks ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 4 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...

Kuping babi kecap
Gebakken varkensoor in kecapsaus


Bahan-bahan:
Ingrediënten:
1 varkensoor
2 rode uien
4 teentjes knoflook
6 eetl kecap manis
1 eetl kecap asin
½ theel zout
1 theel suiker
½ theel bumbu ngohiong (zie recept)
½ theel peper
3 bunga lawang
750 ml water
olie

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd de varkensoor doormidden. Snijd de uien fijn en hak de knoflook grof. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak de knoflook voor 1 minuut. Voeg dan het vlees toe gevolgd door de overige ingrediënten en laat het geheel zachtjes sudderen totdat het vlees gaar is geworden. Schep het vlees uit de pan en snijd het in dunnen reepjes. Voeg het vlees weer toe en serveer.

Add comment

Submit

who is online

We have 169 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44180143