Recente reacties

@frankis vijfkruiden poeder, iedereen heeft een eigen versie
bumbu ngohiong staat niet beschreven hier en zoekopdracht op kokkie belanda levert niets op
Pietje Bel 26 days ago
Veel toegepast is het afdekken van de aardappelpuree met een dun laagje paneermeel met daar bovenop wat klontjes boter. De laatste minuten onder de grill zorgen voor een aantrekkelijk krokant korstje.
kokkieblanda 1 months ago Ambyachi Kadi - mango kip curry
@mimija, is de marinade die meegaat met de kip
hallo,
moet de santen tegelijk met kip in de wok voor het aan braden,
Ik gebruikte 3 tomaten en was prima
2 Comments

Kuping babi kecap
Gebakken varkensoor in kecapsaus


Bahan-bahan:
Ingrediënten:
1 varkensoor
2 rode uien
4 teentjes knoflook
6 eetl kecap manis
1 eetl kecap asin
½ theel zout
1 theel suiker
½ theel bumbu ngohiong (zie recept)
½ theel peper
3 bunga lawang
750 ml water
olie

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd de varkensoor doormidden. Snijd de uien fijn en hak de knoflook grof. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak de knoflook voor 1 minuut. Voeg dan het vlees toe gevolgd door de overige ingrediënten en laat het geheel zachtjes sudderen totdat het vlees gaar is geworden. Schep het vlees uit de pan en snijd het in dunnen reepjes. Voeg het vlees weer toe en serveer.

Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

who is online

We hebben 116 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Artikelen bekeken hits 42578357