Recente reacties

Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 2 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 2 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
DuduJin 3 months ago
@raphMensen die normaliter geen of weinig knoflook eten, hebben dezelfde of de volgende dag last van knoflook 'stank'. Hetzelfde geldt voor uien of andere uitheemse kruiden c.q. specerijen. Knoflook is één van de superfoods.
Wat een heerlijk recept, ik heb de rendang jamur gemaakt met cantharellen!
Write a comment
Babi Perai - varkensvlees met prei

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Babi Perai
varkensvlees met prei

Bahan-bahan:
ingrediënten;
300 gr varkensvlees
300 gr bawang perai (prei)
2 eetl kecap manis
3 rode lomboks
2 theel zout
1 theel peper
100 ml water
3 eetl olie

Cara membuat:
bereiding:
Snijd het vlees in blokjes en de prei in stukjes. Snijd de lomboks in reepjes. Wrijf het vlees in met het zout en de peper. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak hierin het vlees rondom bruin. Voeg dan de prei en de lomboks toe en laat dit 5 minuten bakken. Voeg vervolgens de kecap en het water toe en laat het zachtjes sudderen totdat alles gaar is.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 303 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41925586