Recente reacties

Shaun 12 days ago Pandan Chiffron Cake 1
Bakken in een chiffon vorm en op de kop laten afkoelen (op pootjes van de vorm). Dan zakt de cake niet in en blijft hij lekker hoog en luchtig. Ik gebruik altijd 1 ei minder en 250gram meel zodat het beslag iets droger wordt.
Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Write a comment
Opor Tahu Telor Daging - gestoofd varkensvlees met tahu in saus

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Opor Tahu Telor Daging
gestoofd varkensvlees met tahu in saus

Bahan-bahan;
ingrediënten:
300 gr varkensvlees
250 gr tahu/tofu
7 sjalotten
zout naar smaak
1 theel peper
1 salam blad
2 eieren
250 ml kokosmelk
olie
water

Haluskan:
boemboe:
2 teentjes knoflook
1 theel trassi
10 kemiri noten
1/2 theel nootmuskaat
1/2 theel jinten
          
Cara membuat:
bereiding;
Plet het vlees en snijd dit in grove stukken. Snijd de tahu in dobbelsteentjes. Verhit het water in een pan en kook de eieren hard. Laat deze afkoelen en halveer deze. Snijd de sjalotten fijn. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Verhit in een wok de olie en bak de tahu goudbruin en laat deze daarna uitlekken.
Verhit 3 eetl olie in een wok/wadjan en fruit hierin de sjalotten en de boemboe voor 3 minuten. Voeg dan het vlees toe en bak dit nog 2 minuten. Vervolgens de salam, het zout, de peper en de kokosmelk toevoegen en het geheel nog 20 minuten zachtjes laten sudderen. Dan de eieren en de tahu toevoegen en nog 3-5 minuten laten sudderen.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 62 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41233493