Recente reacties

Wat een heerlijk recept, ik heb de rendang jamur gemaakt met cantharellen!
Shianna 21 days ago Sambal goreng kentang kering
waanzinnig lekker!!!!
Ik heb ipv de aardappels bakken wat zakjes kant en klare friet gebruikt, maar zelfs dan......in 1 woord zalig, helemaal zoals het hoort te zijn, Dank voor het delen!
Shaun 2 months ago Pandan Chiffron Cake 1
Bakken in een chiffon vorm en op de kop laten afkoelen (op pootjes van de vorm). Dan zakt de cake niet in en blijft hij lekker hoog en luchtig. Ik gebruik altijd 1 ei minder en 250gram meel zodat het beslag iets droger wordt.
Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Write a comment
Brongkos - Gestoofd rundvlees

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Brongkos
Gestoofd rundvlees
Bahan-bahan:
ingrediënten;
300 gr rundvlees
100 gr lablabonen (anders oogbonen)
1 chayote (anders pompoen)
100 gr kousenband
14 rawits,
1 serehstengel, gekneusd
3 eetl. olie
4 salam blaadjes
750 ml dunne kokosmelk (santen cair)
250 ml dikke kokosmelk (santen asli)
1 theel suiker
zout naar smaak

Haluskan:
boemboe:
6 sjalotjes,
4 teentjes knoflook
3 rode lomboks
2,5 cm kencur
2,5 cm laos
4,5 cm bittere kurkumawortel (temu lawak)

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd het vlees in reepjes en kook de bonen eert 30 minuten in water. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Snijd de chayote in dunne stukjes evenals de kouseband. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de boemboe voor 3 minuten. Dan de sereh, de salam en het vlees toevoegen en dit nog 5 minuten bakken. De dunne kokosmelk toevoegen en dit alles zachtjes sudderen totdat het vlees vrijwel gaar is. Dan de overige ingrediënten toevoegen en nog 10-15 minuten laten sudderen.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 102 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41465379