banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 3 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 6 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Icon Write a comment
Sambal goreng betawi asem manis - rundvlees in zoet zure saus
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Sambal goreng betawi asem manis
rundvlees in zoet zure saus
Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 kip van 1200 gr of 750 gr varkensvlees in stukken gesneden
5 rode of groene lomboks (spaanse pepers) fijngesneden
3 sjalotten, fijngesneden
3 teentjes knoflook, fijngesneden
2 eetl asemwater
2 eetl trassiewater
1 eetl gula jawa (palmsuiker)
125 ml azijn
zout
olie

Cara membuat:
bereiding:
Wrijf de stukken kip of vlees met wat zout in en en bak deze stukken in een wok/wadjan met wat olie bruin. Meng de overige ingrediënten, behalve de azijn en de gula jawa, goed door elkaar.
Giet dit mengsel over het vlees en laat dit inkoken. Dan de azijn en gula jawa bijvoegen en doorstoven totdat de saus gebonden is. Eventueel een scheutje ketjap manis toevoegen.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 68 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40439465