Recente reacties

@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 2 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 2 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
DuduJin 3 months ago
@raphMensen die normaliter geen of weinig knoflook eten, hebben dezelfde of de volgende dag last van knoflook 'stank'. Hetzelfde geldt voor uien of andere uitheemse kruiden c.q. specerijen. Knoflook is één van de superfoods.
Write a comment
Dendeng kelapa - drooggebakken rundvlees met kokos

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Dendeng kelapa
drooggebakken rundvlees met kokos

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr schenkel vlees
200 gr geraspte kokos
2 cm laos
7 jeruk purut blaadjes
500 ml water
4 eetl olie
 
Haluskan:
bumbu:
11 sjalotjes
7 teentjes knoflook
1 eetl ketumbar
2 eetl palmsuiker
2 theel zout
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd het vlees in dunne plakjes, rasp de jahe. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Meng het vlees met de kokos, de bumbu, de jahe en de jerut purut blaadjes. Meng de olie erdoor. Bak het geheel langzaam totdat de kleur verandert van het vlees. Voeg dan langzaam het water toe en roer totdat het vlees gaar en droog is geworden.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 107 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41936720