1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

Chantal
Gemaakt als extraatje voor bij de kersthapjes. Hier al helemaal goedgekeurd! Moet me inhouden niet s...
Sophie
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat ...
Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...
Eufrasia . J.M.van Oijen - de Bruin
U recepten zien er voortreffelijk uit .

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Empal Gepuk Pedas
drooggebakken pittig zoet rundvlees

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr rundvlees
1500 ml water
2 sereh/citroengras (witte deel)
3 salam blaadjes
1 cm laos
500 ml kokosmelk
1 eetl asamwater
olie
 
Haluskan:
bumbu:
7 rode lomboks
5 rode rawits
6 sjalotjes
4 teentjes knoflook
1 theel ketumbar
50 gr palmsuiker
1/2 eetl zout
 
Cara membuat:
bereiding:
Verhit in een pan het water samen met het vlees en kook dit 3/4 gaar. Schep het vlees uit de pan en snijd het in plakjes en plet deze. Giet 700 ml bouillon. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta en rasp de laos.
Verhit in een pan de bouillon samen met de bumbu, de sereh, de salam, de laos, het vlees en de kokosmelk en breng aan de kook. Dan het asamwater toevoegen en kook het geheel zachtjes gaar en totdat de kruiden goed zijn ingetrokken.
Verhit in een pan voldoende olie en bak het vlees daarna bruin.
 

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 121 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35253969