banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
Rene 2 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 4 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 6 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 1 years ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
Icon Write a comment
Empal Gepuk Pedas - drooggebakken pittig zoet rundvlees
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Empal Gepuk Pedas
drooggebakken pittig zoet rundvlees

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr rundvlees
1500 ml water
2 sereh/citroengras (witte deel)
3 salam blaadjes
1 cm laos
500 ml kokosmelk
1 eetl asamwater
olie
 
Haluskan:
bumbu:
7 rode lomboks
5 rode rawits
6 sjalotjes
4 teentjes knoflook
1 theel ketumbar
50 gr palmsuiker
1/2 eetl zout
 
Cara membuat:
bereiding:
Verhit in een pan het water samen met het vlees en kook dit 3/4 gaar. Schep het vlees uit de pan en snijd het in plakjes en plet deze. Giet 700 ml bouillon. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta en rasp de laos.
Verhit in een pan de bouillon samen met de bumbu, de sereh, de salam, de laos, het vlees en de kokosmelk en breng aan de kook. Dan het asamwater toevoegen en kook het geheel zachtjes gaar en totdat de kruiden goed zijn ingetrokken.
Verhit in een pan voldoende olie en bak het vlees daarna bruin.
 
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 140 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40291403