banner2

Sponsored Links

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Recente reacties

Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 7 months ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 8 months ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
Ik ga het proberen, ben niet zo'n fan van deze groente, maar had er nooit zo'n lekker recept van. Alleen van mijn broer.
Jcm Avatar
Bernard 8 months ago Opor Daging - gestoofd rundvlees
Erg smakelijk, al heb ik wel wat rawits erin verwerkt en de kentjoer weggelaten.
Jcm Avatar
Jet van Steijn 9 months ago Simping Goreng - gebakken mosselen
@KokkieBlandaLaat ik dat nou kunnen!!! Dankjewel.

0ba2d
Icon Write a comment
Empal Gepuk Pedas - drooggebakken pittig zoet rundvlees
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Empal Gepuk Pedas
drooggebakken pittig zoet rundvlees

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr rundvlees
1500 ml water
2 sereh/citroengras (witte deel)
3 salam blaadjes
1 cm laos
500 ml kokosmelk
1 eetl asamwater
olie
 
Haluskan:
bumbu:
7 rode lomboks
5 rode rawits
6 sjalotjes
4 teentjes knoflook
1 theel ketumbar
50 gr palmsuiker
1/2 eetl zout
 
Cara membuat:
bereiding:
Verhit in een pan het water samen met het vlees en kook dit 3/4 gaar. Schep het vlees uit de pan en snijd het in plakjes en plet deze. Giet 700 ml bouillon. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta en rasp de laos.
Verhit in een pan de bouillon samen met de bumbu, de sereh, de salam, de laos, het vlees en de kokosmelk en breng aan de kook. Dan het asamwater toevoegen en kook het geheel zachtjes gaar en totdat de kruiden goed zijn ingetrokken.
Verhit in een pan voldoende olie en bak het vlees daarna bruin.
 
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 205 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
37724765