Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Sate Bantengan Daging Has Dalam - pittig gekruide sate van ossenhaas

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Sate Bantengan Daging Has Dalam
pittig gekruide sate van ossenhaas

Bahan-bahan:
ingrediënten:
200 gr ossenhaas
100 ml water
25 sate stokjes

Haluskan:
bumbu:
3 sjalotjes
4 rode lomboks
2 rode rawits
3 teentjes knoflook
1/2 theel trassi
1 theel zout
3 eetl palmsuiker

Cara membuat:
bereiding:
Snijd het vlees in stukjes van 1 1/2 cm x 1 1/2 cm en plet het vlees daarna tot 1/2 cm dikte. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta en meng dit met het water. Marineer hiermee het vlees en laat dit tenminste 75 minuten intrekken.
Rijg het vlees aan de sate stokjes en rooster het vlees daarna boven een houtskoolvuurtje gaar en bruin.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 255 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41030327