banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 29 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 6 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 8 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Sate Bantengan Daging Has Dalam - pittig gekruide sate van ossenhaas
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Sate Bantengan Daging Has Dalam
pittig gekruide sate van ossenhaas

Bahan-bahan:
ingrediënten:
200 gr ossenhaas
100 ml water
25 sate stokjes

Haluskan:
bumbu:
3 sjalotjes
4 rode lomboks
2 rode rawits
3 teentjes knoflook
1/2 theel trassi
1 theel zout
3 eetl palmsuiker

Cara membuat:
bereiding:
Snijd het vlees in stukjes van 1 1/2 cm x 1 1/2 cm en plet het vlees daarna tot 1/2 cm dikte. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta en meng dit met het water. Marineer hiermee het vlees en laat dit tenminste 75 minuten intrekken.
Rijg het vlees aan de sate stokjes en rooster het vlees daarna boven een houtskoolvuurtje gaar en bruin.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 155 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40683616