Recente reacties

Wat een heerlijk recept, ik heb de rendang jamur gemaakt met cantharellen!
Shianna 16 days ago Sambal goreng kentang kering
waanzinnig lekker!!!!
Ik heb ipv de aardappels bakken wat zakjes kant en klare friet gebruikt, maar zelfs dan......in 1 woord zalig, helemaal zoals het hoort te zijn, Dank voor het delen!
Shaun 2 months ago Pandan Chiffron Cake 1
Bakken in een chiffon vorm en op de kop laten afkoelen (op pootjes van de vorm). Dan zakt de cake niet in en blijft hij lekker hoog en luchtig. Ik gebruik altijd 1 ei minder en 250gram meel zodat het beslag iets droger wordt.
Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Write a comment
Asem-Asem Daging - rundvlees in een lichte frisse saus

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Asem-Asem Daging
rundvlees in een lichte frisse saus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr rundvlees (schenkel)
2000 ml water
4 theel asamwater
50 gr sperziebonen
4 teentjes knoflook
5 sjalotjes
2 rode lomboks
2 groene gendot (habanero)
2 salam blaadjes
1 cm laos
4 groene tomaten
3 eetl kecap manis
2 theel zout
2 eetl palmsuiker
1 eetl olie

Cara membuat:
bereiding:
Snijd het vlees in dunne plakjes. Snijd de sperziebonen in stukjes, de knoflook in plakjes, de peper in ringen en de sjalotjes fijn. Snijd de tomaten in partjes.
Verhit in een pan het water en kook het vlees 3/4 gaar. Verhit in een pan de olie en fruit de knoflook, de sjalotjes, de pepers, de salam, de laos en de tomaten toe en bak dit voor 4 minuten. Voeg het dan toe aan het vlees en breng aan de kook.
Dan de kecap, het zout en de palmsuiker toevoegen en meng goed. Vervolgens het asamwater en de sperziebonen toevoegen en kook het geheel zachtjes verder gaar.

Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 173 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41449387