Recente reacties

Ron 1 days ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 3 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 3 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Write a comment
Daging Tumis Bumbu Tomat - rundvlees in een rode saus van tomaat

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Daging Tumis Bumbu Tomat
rundvlees in een rode saus van tomaat

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr rundvlees
1 salam blad
1 cm jahe
2 jeruk purut blaadjes
1/2 theel zout
1/2 theel palmsuiker
300 ml kokosmelk
1 eetl olie

Haluskan:
bumbu:
2 rode rawits
2 rode lomboks
2 groene cabai keriting (krullende cayennepeper)
2 tomaten
1/4 theel peper

Cara membuat:
bereiding:
Snijd het vlees in stukjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu met de salam, de jahe en de jeruk purut voor 3 minuten. Voeg dan het vlees toe en bak totdat het van kleru verandert. Voeg dan de kokosmelk, het zout en de palmsuiker toe en kook het vlees zachtjes gaar.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 60 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42117622