1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

@Rongewoon in de oven kan ook hoor, maar een houtskoolvuurtje is lekkerder
Erg lekker recept zeker de moeite waard , ik sjoemel wel een beetje want een houtvuurtje in mijn keuken gaat wat ver
Ziet er lekker uit
erg lekker op deze wijze
E. Tomatala 2 months ago
Het duurt wel erg lang om het recept uiteindelijk te vinden, toch is het wel duidelijk. Dank u wel en succes met uw site
Groetjes E. Tomatala-Pesulima.
jenny MORRIS 2 months ago
hartelyk bedankt voor uw recepten
Henk 2 months ago
Kunt u ook zeggen hoeveel sjalotjes?
Rene 2 months ago
Was erg lekker bedankt!
susanne 3 months ago
moet daar niet iets van nats bij
Chantal 5 months ago
Gemaakt als extraatje voor bij de kersthapjes. Hier al helemaal goedgekeurd! Moet me inhouden niet stiekem alles vandaag al op te snoepen
Write a comment

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Daging Tumis Bumbu Tomat
rundvlees in een rode saus van tomaat

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr rundvlees
1 salam blad
1 cm jahe
2 jeruk purut blaadjes
1/2 theel zout
1/2 theel palmsuiker
300 ml kokosmelk
1 eetl olie

Haluskan:
bumbu:
2 rode rawits
2 rode lomboks
2 groene cabai keriting (krullende cayennepeper)
2 tomaten
1/4 theel peper

Cara membuat:
bereiding:
Snijd het vlees in stukjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu met de salam, de jahe en de jeruk purut voor 3 minuten. Voeg dan het vlees toe en bak totdat het van kleru verandert. Voeg dan de kokosmelk, het zout en de palmsuiker toe en kook het vlees zachtjes gaar.
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 81 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35761158