1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

susanne
moet daar niet iets van nats bij
Pancong - kokoscake in Joomla Article
Chantal
Gemaakt als extraatje voor bij de kersthapjes. Hier al helemaal goedgekeurd! Moet me inhouden niet s...
Sophie
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat ...
Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Daging Tumis Bumbu Tomat
rundvlees in een rode saus van tomaat

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr rundvlees
1 salam blad
1 cm jahe
2 jeruk purut blaadjes
1/2 theel zout
1/2 theel palmsuiker
300 ml kokosmelk
1 eetl olie

Haluskan:
bumbu:
2 rode rawits
2 rode lomboks
2 groene cabai keriting (krullende cayennepeper)
2 tomaten
1/4 theel peper

Cara membuat:
bereiding:
Snijd het vlees in stukjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu met de salam, de jahe en de jeruk purut voor 3 minuten. Voeg dan het vlees toe en bak totdat het van kleru verandert. Voeg dan de kokosmelk, het zout en de palmsuiker toe en kook het vlees zachtjes gaar.

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 65 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35384546