1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Hartelijk dank voor het inschrijven in uw site.
Nick 21 days ago
Oh yeah, dit was echt lekker! een paar kleine aanpassingen van mijn kant: pindakaas in plaats van zelf pinda's fijnmalen, aubergines in stukjes gesneden.
Connie 29 days ago
Wij hebben dit gemaakt met kip en tomatenpuree bij gebrek aan een tomaat. Het resultaat was in elk geval heerlijk!
@Sandradeze is echt zonder kokosmelk, eventueel kan je er ook nog wat tonijn bij doen.
Ik wil dit gaan maken, ook omdat papaybladeren erg gezond zijn. Maar ik vind het vreemd dat er geen santen in zit. Is men vergeten dit erbij te schrijven of moet het echt niet? Kan het wel?
@Rongewoon in de oven kan ook hoor, maar een houtskoolvuurtje is lekkerder
Erg lekker recept zeker de moeite waard , ik sjoemel wel een beetje want een houtvuurtje in mijn keuken gaat wat ver
Ziet er lekker uit
erg lekker op deze wijze
E. Tomatala 3 months ago
Het duurt wel erg lang om het recept uiteindelijk te vinden, toch is het wel duidelijk. Dank u wel en succes met uw site
Groetjes E. Tomatala-Pesulima.
Write a comment

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Daging Manis Kuah Santan
gestoofd zoet rundvlees in een saus van kokosmelk

Bahan-bahan:
ingrediënten:
400 gr rundvlees (schenkel)
6 sjalotjes
2 salam blad
2 cm lengkuas/laos
1 tomaat
2 rode lomboks
3 eetl kecap manis
1 theel zout
1 theel palmsuiker
1/2 theel nootmuskaat
500 ml water
1000 ml kokosmelk (van 1 kokosnoot)
2 eetl olie

Haluskan:
bumbu:
4 teentjes knoflook
3 kemiri noten, geroosterd

Cara membuat:
bereiding:
Snijd het vlees in plakken van 1 cm dik. Snijd de sjalotjes, de lomboks in dunne plakjes en de tomaat in stukjes. Wrijf of maal de ingrediënten van de bumbu fijn tot een pasta.
Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu samen met de sjalotjes, de salam, de laos en de lomboks voor 6 minuten.
Voeg dan het vlees toe en bak totdat dit van kleur verandert. Voeg dan de tomaat toe en bak deze zacht.
Dan de kecap, het zout, de palmsuiker en de nootmuskaat toevoegen en meng goed.
Vervolgens het water toevoegen en kook todat het voor de helft is verdampt. Dan de kokosmelk toevoegen en kook het geheel zachtjes gaar.

Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 118 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35959382