banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 9 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Icon Write a comment
Dendeng Bumbu - gekruide runderlappen
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Dendeng Bumbu
gekruide runderlappen

Bahan-bahan:
ingrediënten:
400 gr runderlappen
150 ml water
3 sjalotten
3 teentjes knoflook          
2 theel sambal trassi
2 eetl olie

Haluskan:
bumbu:
2 theel ketumbar
1/2 theel jinten
1 cm laos

Cara membuat:
bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta en wrijf hiermee het vlees in. Verhit in een wok het water en voeg het vlees toe en laat het zachtjes sudderen voor 90 minuten. Schep het daarna uit en dep het droog. Snijd het vlees in reepjes.
Wrijf of maal de sjalotten, de knoflook en de sambal fijn tot een pasta. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit de uienpasta voor 2 minuten. Voeg dan het vlees toe en bak het krokant en bruin.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 99 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40557843