zoeken
Recente reacties

20 days ago Sapi Goreng Bawang - rundvlees met paprika en ui
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?

1 months ago Kacang Bawang - Gebakken Knoflook-pinda's
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.

2 months ago Orek Tahu - gebakken gekruide tahu
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.

3 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken

3 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?

4 months ago Kacang Bawang - Gebakken Knoflook-pinda's
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
Laatst gelezen
- Babi Cina - varkensvlees
- Pekingeend
- Suhongdou
- Rendang Padang - gekruid rundvlees
- Ayam Paniki Ternate - Gestoofde kip
- Gulai Paku - varentoppen in kruidige saus
- Sate Ayam Manis - zoete geroosterde kip sate
- Gai Op Gar Thiam - met knoflook gecoate drumsticks
- Ayam Gongso - kip in een pittige zoete saus met kool
- Tufi - Rundvlees met sesamzaadjes
Acar Udang - Zoetzuur van garnalen


Acar Udang
Zoetzuur van garnalen
Zoetzuur van garnalen
Bahan-bahan:
ingrediënten:
8 gamba’s
300 ml water
1 eetl azijn
zout naar smaak
Haluskan:
boemboe:
4 teentjes knoflook
4 rode lomboks
2 theel suiker
Cara membuat:
Bereiding:
Kook eerst de gamba's gaar in 10 minuten. Pel daarna de gamba's en snijd deze in stukjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe tot een pasta. Meng dit met 100 ml bouillon, de azijn en het zout. Dit even laten koken en dan de gamba's toevoegen en laten afkoelen.
ingrediënten:
8 gamba’s
300 ml water
1 eetl azijn
zout naar smaak
Haluskan:
boemboe:
4 teentjes knoflook
4 rode lomboks
2 theel suiker
Cara membuat:
Bereiding:
Kook eerst de gamba's gaar in 10 minuten. Pel daarna de gamba's en snijd deze in stukjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe tot een pasta. Meng dit met 100 ml bouillon, de azijn en het zout. Dit even laten koken en dan de gamba's toevoegen en laten afkoelen.
- Gegevens
- Written By & Copyright:F.M.Wiedenhoff-Kokkieblanda
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.
Be the first to comment.