Recente reacties

Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 3 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 3 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
Write a comment
Acar Udang - Zoetzuur van garnalen

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Acar Udang
Zoetzuur van garnalen
Bahan-bahan:
ingrediënten:
8 gamba’s
300 ml water
1 eetl azijn
zout naar smaak

Haluskan:
boemboe:
4 teentjes knoflook
4 rode lomboks
2 theel suiker

Cara membuat:
Bereiding:
Kook eerst de gamba's gaar in 10 minuten. Pel daarna de gamba's en snijd deze in stukjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe tot een pasta. Meng dit met 100 ml bouillon, de azijn en het zout. Dit even laten koken en dan de gamba's toevoegen en laten afkoelen.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 76 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42085725