zoeken
Recente reacties

20 days ago Sapi Goreng Bawang - rundvlees met paprika en ui
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?

1 months ago Kacang Bawang - Gebakken Knoflook-pinda's
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.

2 months ago Orek Tahu - gebakken gekruide tahu
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.

3 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken

3 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?

4 months ago Kacang Bawang - Gebakken Knoflook-pinda's
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
Laatst gelezen
- Krengsengan Daging Sapi - rundvlees in een petis saus
- Ikan lombok jeruk tomat - pittige vis
- Ayam Tangkap - geurige kip uit Aceh/Atjeh
- Pengat ikan teri - Gekruide gedroogde visjes in bananenblad
- Sumping Nangka - gestoomde nangka cakejes
- Pittige aubergine
- Tum Daging - gestoomd gekruid vlees
- Selada Tahu Buah Segar - Salade van tahu met fruit
- Sunda Empal Gepuk - zoet gebakken rundvlees
- Telor bumbu bali
Buddi - gekruide kleine visjes


Buddi
gekruide kleine visjes
gekruide kleine visjes
Bahan-bahan:
ingrediënten:
300 gr ikan teri
1 limoen
2 limoenen (sap)
zout naar smaak
Haluskan:
boemboe
10 rawits
6 cm gember (jahe/djahé)
5 cm kencur
cara membuat:
bereiding:
Snijd de visjes grof. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Rasp de limoen en meng alle ingrediënten door elkaar. Bewaar het afgesloten. Eet dit als een apart gerecht of bij rijst.
ingrediënten:
300 gr ikan teri
1 limoen
2 limoenen (sap)
zout naar smaak
Haluskan:
boemboe
10 rawits
6 cm gember (jahe/djahé)
5 cm kencur
cara membuat:
bereiding:
Snijd de visjes grof. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Rasp de limoen en meng alle ingrediënten door elkaar. Bewaar het afgesloten. Eet dit als een apart gerecht of bij rijst.
- Gegevens
- Written By & Copyright:F.M.Wiedenhoff-Kokkieblanda
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.
Be the first to comment.