Recente reacties

Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 3 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 3 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
2 Comments
Kacang Bawang - Gebakken Knoflook-pinda's

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Kacang Bawang
Gebakken Knoflook-pinda's
Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 kilo rauwe pinda's
15 teentjes knoflook
zout
olie

Cara membuat:
bereiding:
Giet kokend water over de pinda's en laat de pinda's 12 uur in het water staan. Voeg wat zout aan het water toe. Laat vervolgens de pinda's goed uitlekken.Snijd dan de knofllok fijn. Verhit in een wok/wadjan wat olie en bak de pinda's met de knoflook gaar en krokant.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.
  • This commment is unpublished.
    Renee · 4 months ago
    Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.

who is online

We hebben 139 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42086000