Recente reacties

@frankis vijfkruiden poeder, iedereen heeft een eigen versie
bumbu ngohiong staat niet beschreven hier en zoekopdracht op kokkie belanda levert niets op
Pietje Bel 23 days ago
Veel toegepast is het afdekken van de aardappelpuree met een dun laagje paneermeel met daar bovenop wat klontjes boter. De laatste minuten onder de grill zorgen voor een aantrekkelijk krokant korstje.
kokkieblanda 1 months ago Ambyachi Kadi - mango kip curry
@mimija, is de marinade die meegaat met de kip
hallo,
moet de santen tegelijk met kip in de wok voor het aan braden,
Ik gebruikte 3 tomaten en was prima
Lalampa
rijstpakketjes met vis
Bahan-bahan:
Ingrediënten:
1 kg witte kleefrijst
6 sjalotjes
4 cm gember (djahé/jahe)
1 serehstengel, gekneusd
200 ml dunne kokosmelk (santen cair)
zout
bananenblad
biting (prikkers)
3 eetl. olie (kokos)

Bahan-bahan vulling
ingrediënten:
pampis cakalang fufu
(zie het betreffende tonijn recept hier)

Cara membuat:
bereiding:
Week de rijst voor een paar uur in water en laat het dan uitlekken. Stoom het vervolgens voor 20 minuten. Wrijf of maal de sjalotten en de gember fijn tot een pasta en meng dit met de kokosmelk. Voeg vervolgens de sereh en wat zout naar smaak toe en als laatste de rijst. Breng aan de kook en laat dit zachtjes koken totdat het vocht is verdampt. Haal de sereh uit de rijst en stoom het verder gaar in 20 minuten.
Neem een bananenblad (20x15), leg daar 2 eetl rijst en 1 eetl vulling op en rol het op. Zet de uiteinden vast met prikkers. Vet het blad in de de olie en rooster de pakketjes op een houtkoolvuurtje voor 2 minuten.

who is online

We hebben 96 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Artikelen bekeken hits 42573728