banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 1 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 11 months ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 1 years ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Icon Write a comment
Sapi Acar - zoetzuur rundvlees
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Sapi Acar
zoetzuur rundvlees
Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr rundvlees
300 gr bloemkoolroosjes
1 groene paprika
1/2 komkommer
3 fijngemaakte teentjes knoflook
150 gr taugé
1 eetl maizena
zout naar smaak
peper naar smaak
water
3 eetl olie

Bahan-bahan saus:
ingrediënten:
1 eetl maizena
450 ml runderbouillon (zie recept)
2 eetl rijstazijn
1 eetl ketjap manis
1 eetl mosterd
1 eetl gerapste gula jawa (palmsuiker)
2 tomaten

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd het vlees in stukjes. snijd de komkommer in kleine blokjes, de paprika in dunne reepjes en de knoflook zeer fijn. Blancheer de bloemkool voor 10 minuten. Meng het zout, de peper en de maizena door elkaar en meng dan het vlees erdoor. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak hierin het vlees goudbruin. Snijd de tomaten zeer fijn. Meng de ingrediënten voor de saus doorelkaar en voeg dit bij het vlees en laat dit 1 uur zachtjes sudderen. Dan de groenten toevoegen en het geheel nog 20 minuten laten sudderen.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 75 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
39813140