1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

susanne
moet daar niet iets van nats bij
Pancong - kokoscake in Joomla Article
Chantal
Gemaakt als extraatje voor bij de kersthapjes. Hier al helemaal goedgekeurd! Moet me inhouden niet s...
Sophie
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat ...
Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Sapi Acar
zoetzuur rundvlees
Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr rundvlees
300 gr bloemkoolroosjes
1 groene paprika
1/2 komkommer
3 fijngemaakte teentjes knoflook
150 gr taugé
1 eetl maizena
zout naar smaak
peper naar smaak
water
3 eetl olie

Bahan-bahan saus:
ingrediënten:
1 eetl maizena
450 ml runderbouillon (zie recept)
2 eetl rijstazijn
1 eetl ketjap manis
1 eetl mosterd
1 eetl gerapste gula jawa (palmsuiker)
2 tomaten

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd het vlees in stukjes. snijd de komkommer in kleine blokjes, de paprika in dunne reepjes en de knoflook zeer fijn. Blancheer de bloemkool voor 10 minuten. Meng het zout, de peper en de maizena door elkaar en meng dan het vlees erdoor. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak hierin het vlees goudbruin. Snijd de tomaten zeer fijn. Meng de ingrediënten voor de saus doorelkaar en voeg dit bij het vlees en laat dit 1 uur zachtjes sudderen. Dan de groenten toevoegen en het geheel nog 20 minuten laten sudderen.

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 465 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35414449