banner2.png

Sponsored Links

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 5 days ago Rendang Ayam - rendang van kip
@Jaapno, the released oil fries the chicken. No extra frying needed
I thought you had to fry the meat after the liquid has evaporated and the oil left.
Jaap
Jcm Avatar
Peter PvW 21 days ago Nasi Betawi
Ik vind geen recept voor het maken van seroendeng
Jcm Avatar
Carla 1 months ago Frikadel Jagung - maiskoekjes
Gebakken in Kokosolie en een piepklein beetje trassi erin gedaan. Echt super lekker... ( wel snel op... ?)
Hartelijk dank voor het inschrijven in uw site.
Jcm Avatar
Nick 3 months ago
Oh yeah, dit was echt lekker! een paar kleine aanpassingen van mijn kant: pindakaas in plaats van zelf pinda's fijnmalen, aubergines in stukjes gesneden.
Jcm Avatar
Connie 3 months ago
Wij hebben dit gemaakt met kip en tomatenpuree bij gebrek aan een tomaat. Het resultaat was in elk geval heerlijk!
@Sandradeze is echt zonder kokosmelk, eventueel kan je er ook nog wat tonijn bij doen.
Ik wil dit gaan maken, ook omdat papaybladeren erg gezond zijn. Maar ik vind het vreemd dat er geen santen in zit. Is men vergeten dit erbij te schrijven of moet het echt niet? Kan het wel?
Icon Write a comment

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Sapi Acar
zoetzuur rundvlees
Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr rundvlees
300 gr bloemkoolroosjes
1 groene paprika
1/2 komkommer
3 fijngemaakte teentjes knoflook
150 gr taugé
1 eetl maizena
zout naar smaak
peper naar smaak
water
3 eetl olie

Bahan-bahan saus:
ingrediënten:
1 eetl maizena
450 ml runderbouillon (zie recept)
2 eetl rijstazijn
1 eetl ketjap manis
1 eetl mosterd
1 eetl gerapste gula jawa (palmsuiker)
2 tomaten

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd het vlees in stukjes. snijd de komkommer in kleine blokjes, de paprika in dunne reepjes en de knoflook zeer fijn. Blancheer de bloemkool voor 10 minuten. Meng het zout, de peper en de maizena door elkaar en meng dan het vlees erdoor. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak hierin het vlees goudbruin. Snijd de tomaten zeer fijn. Meng de ingrediënten voor de saus doorelkaar en voeg dit bij het vlees en laat dit 1 uur zachtjes sudderen. Dan de groenten toevoegen en het geheel nog 20 minuten laten sudderen.
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 52 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
36250792