1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

@Rongewoon in de oven kan ook hoor, maar een houtskoolvuurtje is lekkerder
Erg lekker recept zeker de moeite waard , ik sjoemel wel een beetje want een houtvuurtje in mijn keuken gaat wat ver
Ziet er lekker uit
erg lekker op deze wijze
E. Tomatala 2 months ago
Het duurt wel erg lang om het recept uiteindelijk te vinden, toch is het wel duidelijk. Dank u wel en succes met uw site
Groetjes E. Tomatala-Pesulima.
jenny MORRIS 2 months ago
hartelyk bedankt voor uw recepten
Henk 2 months ago
Kunt u ook zeggen hoeveel sjalotjes?
Rene 2 months ago
Was erg lekker bedankt!
susanne 3 months ago
moet daar niet iets van nats bij
Chantal 5 months ago
Gemaakt als extraatje voor bij de kersthapjes. Hier al helemaal goedgekeurd! Moet me inhouden niet stiekem alles vandaag al op te snoepen
Write a comment

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Sumpia
andere loempia
Bahan-bahan:
ingrediënten:
20 Lumpia vellen
olie

Bahan-bahan vulling:
ingrediënten:
75 gr kippengehakt
125 gr rundergehakt
100 gr spitskool
150 gr worteltjes
50 gr tauge
1 rode lombok
4 teentjes knoflook
2 theel zwarte peper
zout naar smaak
5 eetl olie

Bahan-bahan saus:
ingrediënten:
225 ml ketjap manis
1/2 limoen (sap)
4 rode lomboks

Cara membuat vulling:
bereiding:
Ontpit de lomboks en snijd deze met de knoflook fijn. Snijd de kool en de wortel in zeer dunne reepjes. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak hierin het gehakt rul. Dan de pepers, de knoflook, de lombok en de wortel toevoegen en dit 3 minuten bakken. Vervolgens de kool, het zout en de tauge toevoegen en dit nog 4 minuten doorbakken. Laten afkoelen en vooral laten uitlekken anders worden de sumpia's niet echt krokant.

Cara membuat sumpia:
Bereiding:
Leg 2 eetl van de vulling op een loempiavel en vouw deze dicht als een envelopje. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak hierin de loempia's goudbruin. Serveer deze met de saus.

Cara membuat saus:
bereiding:
Snijd de lomboks fijn en meng dit met het limoensap en de ketjap

variatie sumpia:
snijd zeer dunne reepjes bananenblad en wikkel deze op de sumpia's als een strikje.
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 83 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35764404