Recente reacties

@frankis vijfkruiden poeder, iedereen heeft een eigen versie
bumbu ngohiong staat niet beschreven hier en zoekopdracht op kokkie belanda levert niets op
Pietje Bel 23 days ago
Veel toegepast is het afdekken van de aardappelpuree met een dun laagje paneermeel met daar bovenop wat klontjes boter. De laatste minuten onder de grill zorgen voor een aantrekkelijk krokant korstje.
kokkieblanda 1 months ago Ambyachi Kadi - mango kip curry
@mimija, is de marinade die meegaat met de kip
hallo,
moet de santen tegelijk met kip in de wok voor het aan braden,
Ik gebruikte 3 tomaten en was prima
Sumpia
andere loempia
Bahan-bahan:
ingrediënten:
20 Lumpia vellen
olie

Bahan-bahan vulling:
ingrediënten:
75 gr kippengehakt
125 gr rundergehakt
100 gr spitskool
150 gr worteltjes
50 gr tauge
1 rode lombok
4 teentjes knoflook
2 theel zwarte peper
zout naar smaak
5 eetl olie

Bahan-bahan saus:
ingrediënten:
225 ml ketjap manis
1/2 limoen (sap)
4 rode lomboks

Cara membuat vulling:
bereiding:
Ontpit de lomboks en snijd deze met de knoflook fijn. Snijd de kool en de wortel in zeer dunne reepjes. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak hierin het gehakt rul. Dan de pepers, de knoflook, de lombok en de wortel toevoegen en dit 3 minuten bakken. Vervolgens de kool, het zout en de tauge toevoegen en dit nog 4 minuten doorbakken. Laten afkoelen en vooral laten uitlekken anders worden de sumpia's niet echt krokant.

Cara membuat sumpia:
Bereiding:
Leg 2 eetl van de vulling op een loempiavel en vouw deze dicht als een envelopje. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak hierin de loempia's goudbruin. Serveer deze met de saus.

Cara membuat saus:
bereiding:
Snijd de lomboks fijn en meng dit met het limoensap en de ketjap

variatie sumpia:
snijd zeer dunne reepjes bananenblad en wikkel deze op de sumpia's als een strikje.

who is online

We hebben 150 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Artikelen bekeken hits 42573580