Recente reacties

@frankis vijfkruiden poeder, iedereen heeft een eigen versie
bumbu ngohiong staat niet beschreven hier en zoekopdracht op kokkie belanda levert niets op
Pietje Bel 26 days ago
Veel toegepast is het afdekken van de aardappelpuree met een dun laagje paneermeel met daar bovenop wat klontjes boter. De laatste minuten onder de grill zorgen voor een aantrekkelijk krokant korstje.
kokkieblanda 1 months ago Ambyachi Kadi - mango kip curry
@mimija, is de marinade die meegaat met de kip
hallo,
moet de santen tegelijk met kip in de wok voor het aan braden,
Ik gebruikte 3 tomaten en was prima
Write a comment
Udang Manis - Asin
Zoetzuur van steur garnalen
Bahan-bahan:
ingrediënten:
12 steurgarnalen,
3,5 eetl. ketjap mais of asin
zout naar smaak
3 eetl. azijn
nootmuskaat,
1 eetl. gula jawa (palmsuiker),
3 theel. maïzena,
1/2 theel. vetsin
peper,
1 theel. laos,
2 sjalotten
olie.
2 teentjes knoflook,

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de sjalotten en de knoflook fijn. Pel de garnalen maar laat het staartstukje zitten. Kerf de rug in. Wrijf de garnalen in met het zout, de peper, de nootmuskaat en een beetje maizena. Meng de knoflook, de sjalotten, de ketjap, de azijn, de laos, de palmsuiker, de vetsin en wat zout tot een boemboe.
Verhit in een wok/wadjan wat olie en bak de garnalen in 2 minuten bruin en laat deze uitlekken. Voeg dan de boemboe toe en bak dit voor 3 minuten, voeg dan de garnalen weer toe en warm deze weer op. Serveer.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 100 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Artikelen bekeken hits 42578338