Recente reacties

Ik gebruikte 3 tomaten en was prima
Ik mis de tomaten in de ingrediëntenlijst ....
Hoeveel moeten er in?
Oeps, niet eerder opgemerkt: 3 stuks en heb het aangepast, bedankt!!
Ilona Van den akker 1 months ago Telur Rawis Bumbu Rebon - gekruide omelet met rebon
Wat is Rebon?

reactie:
Kleine gedroogde garnaaltjes
Ron 3 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Write a comment
Tumis Kangkung Bumbu Petis - kangkung met garnalen en petis

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Tumis Kangkung Bumbu Petis
kangkung met garnalen en petis

Bahan-bahan:
ingrediënten:
400 gr kangkung
1 salam blad
2 cm lengkuas/laos
150 gr undang peci / gamba's / tijgergarnalen, gepeld
100 ml water
2 eetl olie

Haluskan:
bumbu:
5 sjalotjes
4 teentjes knoflook
5 rode lomboks
3 rode rawits
1 theel palmsuiker
1/2 theel zout
2 eetl petis udang

Cara membuat:
bereiding:
Pel de garnalen en maak deze schoon. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu samen met de salam en de laos voor 5 minuten. Voeg dan de garnalen en bak totdat deze van kleur veranderen.
Dan de kangkung toevoegen en meng goed en bak de kangkung zacht. Vervolgens het water toevoegen en bak totdat alles gaar is geworden. Serveer.

Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 283 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42433006