banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 4 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 9 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Icon Write a comment
Lobak Kukus Ebi - koekjes van rettich met ebi

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Lobak Kukus Ebi
koekjes van rettich met ebi

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr rettich / rammenas
1 eetl boter
2 sjalotjes
2 teentjes knoflook
250 gr rijstmeel
75 gr maizena
300 ml warm water
50 gr ebi, geweekt
1/2 theel peper
1/2 theel zout
1/2 theel palmsuiker
olie

Cara membuat:
bereiding:
Rasp de rettich. Hak de knoflook en de sjalotjes fijn. Hak de ebi in stukjes.
Verhit in een pan de boter en fruit de sjalotjes en de knoflook voor 3 minuten en zet apart.
Meng de rijstmeel met de maizen en dan langzaam met het water. Dan de rettich, de knoflook, de sjalotjes, de ebi, de peper, het zout en de palmsuiker toevoegen en meng het tot een beslag.
Giet het beslag in een pan en stoom het daarna gaar en laat het afkoelen. Snijd het daarna in plakjes van 1 cm dikte.
Verhit in een pan voldoende olie en bak de plakjes bruin. Serveer.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 168 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40555131