koekjes van rettich met ebi
Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr rettich / rammenas
1 eetl boter
2 sjalotjes
2 teentjes knoflook
250 gr rijstmeel
75 gr maizena
300 ml warm water
50 gr ebi, geweekt
1/2 theel peper
1/2 theel zout
1/2 theel palmsuiker
olie
Cara membuat:
bereiding:
Rasp de rettich. Hak de knoflook en de sjalotjes fijn. Hak de ebi in stukjes.
Verhit in een pan de boter en fruit de sjalotjes en de knoflook voor 3 minuten en zet apart.
Meng de rijstmeel met de maizen en dan langzaam met het water. Dan de rettich, de knoflook, de sjalotjes, de ebi, de peper, het zout en de palmsuiker toevoegen en meng het tot een beslag.
Giet het beslag in een pan en stoom het daarna gaar en laat het afkoelen. Snijd het daarna in plakjes van 1 cm dikte.
Verhit in een pan voldoende olie en bak de plakjes bruin. Serveer.