logo

Recente Reacties

  • Daging smoor - Gestoofd rundvlees

    Peranakan 1 month ago
    Kecap vergeten? Te weinig?
     
  • Cucur

    dragon 2 months ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 2 months ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 2 months ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 2 months ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
Lobak Kukus Ebi
koekjes van rettich met ebi

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr rettich / rammenas
1 eetl boter
2 sjalotjes
2 teentjes knoflook
250 gr rijstmeel
75 gr maizena
300 ml warm water
50 gr ebi, geweekt
1/2 theel peper
1/2 theel zout
1/2 theel palmsuiker
olie

Cara membuat:
bereiding:
Rasp de rettich. Hak de knoflook en de sjalotjes fijn. Hak de ebi in stukjes.
Verhit in een pan de boter en fruit de sjalotjes en de knoflook voor 3 minuten en zet apart.
Meng de rijstmeel met de maizen en dan langzaam met het water. Dan de rettich, de knoflook, de sjalotjes, de ebi, de peper, het zout en de palmsuiker toevoegen en meng het tot een beslag.
Giet het beslag in een pan en stoom het daarna gaar en laat het afkoelen. Snijd het daarna in plakjes van 1 cm dikte.
Verhit in een pan voldoende olie en bak de plakjes bruin. Serveer.

Add comment

Submit

who is online

We have 52 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44392211