banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 1 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 11 months ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 1 years ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Icon Write a comment
Lobak Kukus Ebi - koekjes van rettich met ebi

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Lobak Kukus Ebi
koekjes van rettich met ebi

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr rettich / rammenas
1 eetl boter
2 sjalotjes
2 teentjes knoflook
250 gr rijstmeel
75 gr maizena
300 ml warm water
50 gr ebi, geweekt
1/2 theel peper
1/2 theel zout
1/2 theel palmsuiker
olie

Cara membuat:
bereiding:
Rasp de rettich. Hak de knoflook en de sjalotjes fijn. Hak de ebi in stukjes.
Verhit in een pan de boter en fruit de sjalotjes en de knoflook voor 3 minuten en zet apart.
Meng de rijstmeel met de maizen en dan langzaam met het water. Dan de rettich, de knoflook, de sjalotjes, de ebi, de peper, het zout en de palmsuiker toevoegen en meng het tot een beslag.
Giet het beslag in een pan en stoom het daarna gaar en laat het afkoelen. Snijd het daarna in plakjes van 1 cm dikte.
Verhit in een pan voldoende olie en bak de plakjes bruin. Serveer.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 138 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
39825753