gebakken gevulde tahu rolletjes
Bahan-bahan;
ingrediënten:
225 gr garnalen
225 gr kipgehakt
3 eetl tapioca bloem
1/2 theel vijfkruiden poeder
1 1/2 palmsuiker
1/2 theel zout
1 theel peper
1 eetl oestersaus
3 teentjes knoflook
1 ui
3 lente-ui
100 gr bamboescheuten
tahu kulit / yuba / tofuvel
olie
Cara membuat:
bereiding:
Hak de garnalen fijn, hak de ui en de knoflook fijn. Snijd de lente-ui fijn. snijd de bamvboescheuten julienne.
Meng de garnalen, het gehakt, de bloem, de palmsuiker, de peper, de oestersaus en het vijfkruiden poeder goed door elkaar. Meng dan de ui, de knoflook, de lente-ui en de bamboescheuten erdoor.
Verdeel het mengsel in porties en rol dit stevig op in een tahuvel. Wikkel het dan in aluminium of plastic folie en stoom het voor 15 minuten. Verwijder dan de folie.
Verhit in een pan de olie en bak de rolletjes daarna bruin. Snijd het in stukjes en serveer.