banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 1 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 10 months ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 1 years ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 1 years ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
Icon Write a comment
Ngohiong Goreng - gebakken gevulde tahu rolletjes

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Ngohiong Goreng
gebakken gevulde tahu rolletjes

Bahan-bahan;
ingrediënten:
225 gr garnalen
225 gr kipgehakt
3 eetl tapioca bloem
1/2 theel vijfkruiden poeder
1 1/2 palmsuiker
1/2 theel zout
1 theel peper
1 eetl oestersaus
3 teentjes knoflook
1 ui
3 lente-ui
100 gr bamboescheuten
tahu kulit / yuba / tofuvel
olie

Cara membuat:
bereiding:
Hak de garnalen fijn, hak de ui en de knoflook fijn. Snijd de lente-ui fijn. snijd de bamvboescheuten julienne.
Meng de garnalen, het gehakt, de bloem, de palmsuiker, de peper, de oestersaus en het vijfkruiden poeder goed door elkaar. Meng dan de ui, de knoflook, de lente-ui en de bamboescheuten erdoor.
Verdeel het mengsel in porties en rol dit stevig op in een tahuvel. Wikkel het dan in aluminium of plastic folie en stoom het voor 15 minuten. Verwijder dan de folie.
Verhit in een pan de olie en bak de rolletjes daarna bruin. Snijd het in stukjes en serveer.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 148 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
39657120