banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 9 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Icon Write a comment
Ngohiong Goreng - gebakken gevulde tahu rolletjes

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Ngohiong Goreng
gebakken gevulde tahu rolletjes

Bahan-bahan;
ingrediënten:
225 gr garnalen
225 gr kipgehakt
3 eetl tapioca bloem
1/2 theel vijfkruiden poeder
1 1/2 palmsuiker
1/2 theel zout
1 theel peper
1 eetl oestersaus
3 teentjes knoflook
1 ui
3 lente-ui
100 gr bamboescheuten
tahu kulit / yuba / tofuvel
olie

Cara membuat:
bereiding:
Hak de garnalen fijn, hak de ui en de knoflook fijn. Snijd de lente-ui fijn. snijd de bamvboescheuten julienne.
Meng de garnalen, het gehakt, de bloem, de palmsuiker, de peper, de oestersaus en het vijfkruiden poeder goed door elkaar. Meng dan de ui, de knoflook, de lente-ui en de bamboescheuten erdoor.
Verdeel het mengsel in porties en rol dit stevig op in een tahuvel. Wikkel het dan in aluminium of plastic folie en stoom het voor 15 minuten. Verwijder dan de folie.
Verhit in een pan de olie en bak de rolletjes daarna bruin. Snijd het in stukjes en serveer.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 62 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40559995