Recente reacties

Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 3 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 3 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
Write a comment
Bayam Berudang - spinazie in een kruidige garnalen saus

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Bayam Berudang
spinazie in een kruidige garnalen saus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
250 gr wilde spinazie
100 gr garnalen/gamba's, gepeld
2 sjalotjes (kleine)
4 teentjes knoflook
2 rode lomboks
1 eetl kecap manis
1 eetl saus udang
1 theel zout
1/2 theel peper
2 eetl olie

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de sjalotjes, de knoflook en de lomboks in dunne plakjes. Verhit in een pan de olie en fruit de sjalotjes, de knoflook en de lomboks voor 3 minuten.
Voeg dan de garnalen toe en bak totdat deze van kleur veranderen. Dan de spinazie toevoegen en meng goed. Dan de saus udang, de kecap, het zout en de peper toevoegen en bak totdat het geheel gaar is geworden. Serveer.

Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 501 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42091938