logo

Recente Reacties

Bayam Berudang
spinazie in een kruidige garnalen saus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
250 gr wilde spinazie
100 gr garnalen/gamba's, gepeld
2 sjalotjes (kleine)
4 teentjes knoflook
2 rode lomboks
1 eetl kecap manis
1 eetl saus udang
1 theel zout
1/2 theel peper
2 eetl olie

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de sjalotjes, de knoflook en de lomboks in dunne plakjes. Verhit in een pan de olie en fruit de sjalotjes, de knoflook en de lomboks voor 3 minuten.
Voeg dan de garnalen toe en bak totdat deze van kleur veranderen. Dan de spinazie toevoegen en meng goed. Dan de saus udang, de kecap, het zout en de peper toevoegen en bak totdat het geheel gaar is geworden. Serveer.

Add comment

Submit

who is online

We have 3058 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 45254746