Recente reacties

@frankis vijfkruiden poeder, iedereen heeft een eigen versie
bumbu ngohiong staat niet beschreven hier en zoekopdracht op kokkie belanda levert niets op
Pietje Bel 26 days ago
Veel toegepast is het afdekken van de aardappelpuree met een dun laagje paneermeel met daar bovenop wat klontjes boter. De laatste minuten onder de grill zorgen voor een aantrekkelijk krokant korstje.
kokkieblanda 1 months ago Ambyachi Kadi - mango kip curry
@mimija, is de marinade die meegaat met de kip
hallo,
moet de santen tegelijk met kip in de wok voor het aan braden,
Ik gebruikte 3 tomaten en was prima
Write a comment
Bayam Berudang
spinazie in een kruidige garnalen saus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
250 gr wilde spinazie
100 gr garnalen/gamba's, gepeld
2 sjalotjes (kleine)
4 teentjes knoflook
2 rode lomboks
1 eetl kecap manis
1 eetl saus udang
1 theel zout
1/2 theel peper
2 eetl olie

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de sjalotjes, de knoflook en de lomboks in dunne plakjes. Verhit in een pan de olie en fruit de sjalotjes, de knoflook en de lomboks voor 3 minuten.
Voeg dan de garnalen toe en bak totdat deze van kleur veranderen. Dan de spinazie toevoegen en meng goed. Dan de saus udang, de kecap, het zout en de peper toevoegen en bak totdat het geheel gaar is geworden. Serveer.

Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 196 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Artikelen bekeken hits 42577646