Recente reacties

Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 2 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 2 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
DuduJin 3 months ago
@raphMensen die normaliter geen of weinig knoflook eten, hebben dezelfde of de volgende dag last van knoflook 'stank'. Hetzelfde geldt voor uien of andere uitheemse kruiden c.q. specerijen. Knoflook is één van de superfoods.
Wat een heerlijk recept, ik heb de rendang jamur gemaakt met cantharellen!
Write a comment
Frikadel Daging - vleeskoekjes

Gebruikerswaardering: 3 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster inactief Ster inactief
 
Frikadel Daging
vleeskoekjes

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr rundergehakt
2 sjalotten
3 teentjes knoflook
1 ei
3 cm gember (jahe/djahe)
1 eetl kecap manis
3 gekookte aardappelen
5 cm prei
2 takjes selderij
olie

Cara membuat:
bereiding:
Wrijf of maal de gember fijn tot een pasta. Snijd de prei, de selderij, de sjalotten en de knoflook fijn. Rasp de aardappelen. Meng alle ingrediënten behalve de olie goed door elkaar. Vorm van de massa kleine platte koekjes. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak de koekjes goudbruin en gaar.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 479 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41906240