1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

@Rongewoon in de oven kan ook hoor, maar een houtskoolvuurtje is lekkerder
Erg lekker recept zeker de moeite waard , ik sjoemel wel een beetje want een houtvuurtje in mijn keuken gaat wat ver
Ziet er lekker uit
erg lekker op deze wijze
E. Tomatala 2 months ago
Het duurt wel erg lang om het recept uiteindelijk te vinden, toch is het wel duidelijk. Dank u wel en succes met uw site
Groetjes E. Tomatala-Pesulima.
jenny MORRIS 2 months ago
hartelyk bedankt voor uw recepten
Henk 2 months ago
Kunt u ook zeggen hoeveel sjalotjes?
Rene 2 months ago
Was erg lekker bedankt!
susanne 3 months ago
moet daar niet iets van nats bij
Chantal 5 months ago
Gemaakt als extraatje voor bij de kersthapjes. Hier al helemaal goedgekeurd! Moet me inhouden niet stiekem alles vandaag al op te snoepen
Write a comment

Gebruikerswaardering: 3 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter inactiefSter inactief
 
Frikadel Daging
vleeskoekjes

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr rundergehakt
2 sjalotten
3 teentjes knoflook
1 ei
3 cm gember (jahe/djahe)
1 eetl kecap manis
3 gekookte aardappelen
5 cm prei
2 takjes selderij
olie

Cara membuat:
bereiding:
Wrijf of maal de gember fijn tot een pasta. Snijd de prei, de selderij, de sjalotten en de knoflook fijn. Rasp de aardappelen. Meng alle ingrediënten behalve de olie goed door elkaar. Vorm van de massa kleine platte koekjes. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak de koekjes goudbruin en gaar.
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 103 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35767797