Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Frikadel Daging - vleeskoekjes

Gebruikerswaardering: 3 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster inactief Ster inactief
 
Frikadel Daging
vleeskoekjes

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr rundergehakt
2 sjalotten
3 teentjes knoflook
1 ei
3 cm gember (jahe/djahe)
1 eetl kecap manis
3 gekookte aardappelen
5 cm prei
2 takjes selderij
olie

Cara membuat:
bereiding:
Wrijf of maal de gember fijn tot een pasta. Snijd de prei, de selderij, de sjalotten en de knoflook fijn. Rasp de aardappelen. Meng alle ingrediënten behalve de olie goed door elkaar. Vorm van de massa kleine platte koekjes. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak de koekjes goudbruin en gaar.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 156 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41024358