zoeken
Recente reacties

1 months ago Orek Tahu - gebakken gekruide tahu
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.

2 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken

2 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?

2 months ago Kacang Bawang - Gebakken Knoflook-pinda's
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.

3 months ago
@raphMensen die normaliter geen of weinig knoflook eten, hebben dezelfde of de volgende dag last van knoflook 'stank'. Hetzelfde geldt voor uien of andere uitheemse kruiden c.q. specerijen. Knoflook is één van de superfoods.

4 months ago Rendang Jamur - rendang van paddenstoelen
Wat een heerlijk recept, ik heb de rendang jamur gemaakt met cantharellen!
Laatst gelezen
- Oseh-Oseh - gestoofd rundvlees
- Udang Petai Balado - pittig gebakken garnalen
- Kalio Hati 2 - lever in kokosmelksaus
- Udang Ijo - groene garnalen
- Gai Sheung Tong - basis kippenbouillon
- Payeh Billeh - Gekruide vis
- Babi Cin - gebakken gekruid varkensvlees met aardappel
- Pallu Kacci - Gekruide cassave bladeren
- Koatgaetang 꽃게탕 - pittige krab stoofpot
- Tomat Rempah Daging - gevulde tomaten
Frikadel Daging - vleeskoekjes


Frikadel Daging
vleeskoekjes
Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr rundergehakt
2 sjalotten
3 teentjes knoflook
1 ei
3 cm gember (jahe/djahe)
1 eetl kecap manis
3 gekookte aardappelen
5 cm prei
2 takjes selderij
olie
Cara membuat:
bereiding:
Wrijf of maal de gember fijn tot een pasta. Snijd de prei, de selderij, de sjalotten en de knoflook fijn. Rasp de aardappelen. Meng alle ingrediënten behalve de olie goed door elkaar. Vorm van de massa kleine platte koekjes. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak de koekjes goudbruin en gaar.
vleeskoekjes
Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr rundergehakt
2 sjalotten
3 teentjes knoflook
1 ei
3 cm gember (jahe/djahe)
1 eetl kecap manis
3 gekookte aardappelen
5 cm prei
2 takjes selderij
olie
Cara membuat:
bereiding:
Wrijf of maal de gember fijn tot een pasta. Snijd de prei, de selderij, de sjalotten en de knoflook fijn. Rasp de aardappelen. Meng alle ingrediënten behalve de olie goed door elkaar. Vorm van de massa kleine platte koekjes. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak de koekjes goudbruin en gaar.
- Gegevens
- Written By & Copyright:F.M.Wiedenhoff-KokkieBlanda
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.
Be the first to comment.