Recente reacties

@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 2 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 2 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
DuduJin 3 months ago
@raphMensen die normaliter geen of weinig knoflook eten, hebben dezelfde of de volgende dag last van knoflook 'stank'. Hetzelfde geldt voor uien of andere uitheemse kruiden c.q. specerijen. Knoflook is één van de superfoods.
Write a comment
Abon Ikan Asin - gebakken gezouten vis

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster inactief
 
Abon Ikan Asin
gebakken gezouten vis

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 ikan asin (gezouten vis)
1 rode ui
3 eetl palmsuiker
4 rode rawits
2 teentjes knoflook
2 eetl olie

Cara membuat:
bereiding:
Was de vis en pluk het vlees van de vis. Snijd de ui, de knoflook en de rawits fijn. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit de ui en de knoflook voor 2 minuten. Voeg dan de vis toe en bak het geheel droog. Meng dan de rawits erdoor er serveer.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 200 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41936241