Recente reacties

Ilona Van den akker 20 hours ago Telur Rawis Bumbu Rebon - gekruide omelet met rebon
Wat is Rebon?

reactie:
Kleine gedroogde garnaaltjes
Ron 1 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 5 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Write a comment
Anjang Telor Terubuk - viskuit salade

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster inactief
 
Anjang Telor Terubuk
viskuit salade
Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 eetl. olie
3 rode lomboks
50 gr. viskuit
1/2 citroen (sap).
2 sjalotten

Cara membuat:
Bereiding:
Ontip de lomboks en snijd deze in dunnen ringen en snijd de sjalotten in dunnen plakjes. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak hierin de viskuit rondom bruin. Stamp daarna de viskuit fijn. Meng de viskuit met de sjalotten, de lomboks en het citroensap
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 200 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42275837