banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
Rene 20 days ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 4 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 1 years ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
Icon Write a comment
Badar masik - Gefrituurde vis in een pittige friszure saus
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Badar masik
Gefrituurde vis in een pittige friszure saus
Bahan-bahan:
ingrediënten:
350 gr gezouten karper (ikan peda)
200 ml olie
1 limoen (sap)
zout naar smaak

Haluskan:
boemboe:
4 sjalotjes
6 rode lomboks

Cara mambuat:
Bereiding:
Ontpit de lomboks en wrijf of maal dan de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Was vervolgens de vis. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak/frituur de vis in 15-20 krokant. Schep de vis uit de pan en laat het uitlekken op keukenpapier. Giet op 3 eetl na de olie uit te wok/wadjan en bak in deze olie de boemboe voor 3 minuten. Dan het limoensap en het zout toevoegen en voeg dan de vis weer toe en meng dit goed. Serveer..
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 369 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40115431