gebakken vis
Bahan-bahan:
ingrediënten:
350 gr platvis of schelvis
olie
Haluskan:
boemboe: 4 sjalotten
1/2 theel, witte peper
100 ml water
1 limoen (sap)
2 theel, azijn
zout naar smaak
Cara membuat:
Bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta en marineer hiermee de vis voor 30 minuten. Verhit in een wok/wadjan voldoende olie en bak hierin de vis goudbruin.
ingrediënten:
350 gr platvis of schelvis
olie
Haluskan:
boemboe: 4 sjalotten
1/2 theel, witte peper
100 ml water
1 limoen (sap)
2 theel, azijn
zout naar smaak
Cara membuat:
Bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta en marineer hiermee de vis voor 30 minuten. Verhit in een wok/wadjan voldoende olie en bak hierin de vis goudbruin.