logo

Recente Reacties

  • Cucur

    dragon 1 week ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 1 week ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 2 weeks ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 2 weeks ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 4 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...
Ikan Cuka 2

Bahan-bahan:
ingrediënten:
4 stukken vis (kabeljauw)
3 cm kunyit (kurkuma)
3 teentjes knoflook
2 eetl.olie
4 sjalotten
5 cm gember (jahe/djahé)
2 rode lomboks
2 eetl.azijn
zout naar smaak
water,

Cara membuat:
bereiding:
Wrijf of maal de kunyit fijn tot een pasta en meng dit met wat water tot een papje. Wrijf hiermee de vis in. Snijd de sjalotten, de knoflook, de gember en de lomboks fijn. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak hierin de vis goudbruin. Haal de vis uit de wok/wadjan en fruit de sjalotten, de knoflook, zout naar smaak, de gember en de lomboks. Voeg de vis en de azijn toe en laat nog 5 minuten sudderen en laat het daarna intrekken.

Add comment

Submit

who is online

We have 87 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44176473