banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 1 years ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Icon Write a comment
Ikan Cuka
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Ikan Cuka
vis
Bahan-bahan:
ingrediënten:
800 gr. red snapper of tonijn
8 sjalotjes
6 rode lomboks
3 cm gember (jahe/djahé)
2 cm laos
3 salamblaadjes
1 theel witte peper
1 theel nootmuskaat
3 kruidnagels
3 eetl azijn
zout naar smaak
olie

Cara membuat:
bereiding:
Maak de vis(sen) schoon. Snijd de sjalotten in dunne plakjes en de lomboks fijn. Kneus de gember en de laos. Verhit in een wok/wadjan wat olie en frituur hierin de vis(sen) voor 7 minuten. Schep de vis(sen) uit de wok/wadjan en een groot deel van de olie. Fruit in 3 eetlepels olie de slalotten en voeg dan de overige kruiden en de azijn toe. Bak dit voor 2 minuten en voeg dan de vis(sen) toe voor nog 2 minuten.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 218 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
39960982