banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
Rens Nijman 1 months ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 11 months ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 1 years ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
Ik ga het proberen, ben niet zo'n fan van deze groente, maar had er nooit zo'n lekker recept van. Alleen van mijn broer.
Icon Write a comment
Ikan Cuka
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Ikan Cuka
vis
Bahan-bahan:
ingrediënten:
800 gr. red snapper of tonijn
8 sjalotjes
6 rode lomboks
3 cm gember (jahe/djahé)
2 cm laos
3 salamblaadjes
1 theel witte peper
1 theel nootmuskaat
3 kruidnagels
3 eetl azijn
zout naar smaak
olie

Cara membuat:
bereiding:
Maak de vis(sen) schoon. Snijd de sjalotten in dunne plakjes en de lomboks fijn. Kneus de gember en de laos. Verhit in een wok/wadjan wat olie en frituur hierin de vis(sen) voor 7 minuten. Schep de vis(sen) uit de wok/wadjan en een groot deel van de olie. Fruit in 3 eetlepels olie de slalotten en voeg dan de overige kruiden en de azijn toe. Bak dit voor 2 minuten en voeg dan de vis(sen) toe voor nog 2 minuten.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 87 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
38381080