zoeken
Recente reacties

1 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...

2 months ago Sapi Goreng Bawang - rundvlees met paprika en ui
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?

2 months ago Kacang Bawang - Gebakken Knoflook-pinda's
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.

3 months ago Orek Tahu - gebakken gekruide tahu
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.

4 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken

4 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Laatst gelezen
- Acar Ikan Kuning - vis in zure saus
- Lentho - balletjes van rode bonen
- Malbi daging sapi - rundvlees in een kruidige saus
- Hui Guo Rou
- Kaeng neua penang - curry met rundvlees
- Kari Terong - gestoofde aubergine in kokosmelk
- Bubur sagu - sago pap
- Sai Oua - vleesballen
- Khai Yad Sai - gevulde omelette
- Daing Na Bangus - gebakken vis
Ikan lombok jeruk tomat - pittige vis


Ikan lombok jeruk tomat
Bahan-bahan:
ingrdiënten:
4 moten kabeljauw
2 lomboks
3 sjalotten
3 cm gember (jahe/djahé)
2 tomaten
1 limoen (sap)
1 theel zout
2 lente-uitjes
4 eetl olie
100 ml water
Cara-membuat:
bereiding:
Verhit in een wok/wadjan de olie en bak hierin de moten rondom bruin en haal het uit de wok/wadjan. Snijd de sjalotten, de gember, de tomaten en de ontpitte lomboks fijn. Bak de sjalotten samen met de gember en de lomboks in de wok/wadjan voor 3 minuten. Voeg dan de tomaten, het zout, het limoensap en het water toe en laat het geheel nog zachtjes 3 minuten sudderen. Voeg dan de vis weer toe met de gesneden lente-uitjes en laat dit nog 5 minuten sudderen.
ingrdiënten:
4 moten kabeljauw
2 lomboks
3 sjalotten
3 cm gember (jahe/djahé)
2 tomaten
1 limoen (sap)
1 theel zout
2 lente-uitjes
4 eetl olie
100 ml water
Cara-membuat:
bereiding:
Verhit in een wok/wadjan de olie en bak hierin de moten rondom bruin en haal het uit de wok/wadjan. Snijd de sjalotten, de gember, de tomaten en de ontpitte lomboks fijn. Bak de sjalotten samen met de gember en de lomboks in de wok/wadjan voor 3 minuten. Voeg dan de tomaten, het zout, het limoensap en het water toe en laat het geheel nog zachtjes 3 minuten sudderen. Voeg dan de vis weer toe met de gesneden lente-uitjes en laat dit nog 5 minuten sudderen.
- Gegevens
- Written By & Copyright:F.M.Wiedenhoff-Kokkieblanda
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.
Be the first to comment.