Recente reacties

Ron 1 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 4 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 4 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Write a comment
Ikan lombok jeruk tomat - pittige vis

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Ikan lombok jeruk tomat


Bahan-bahan:
ingrdiënten:
4 moten kabeljauw
2 lomboks
3 sjalotten
3 cm gember (jahe/djahé)
2 tomaten
1 limoen (sap)
1 theel zout
2 lente-uitjes
4 eetl olie
100 ml water

Cara-membuat:
bereiding:
Verhit in een wok/wadjan de olie en bak hierin de moten rondom bruin en haal het uit de wok/wadjan. Snijd de sjalotten, de gember, de tomaten en de ontpitte lomboks fijn. Bak de sjalotten samen met de gember en de lomboks in de wok/wadjan voor 3 minuten. Voeg dan de tomaten, het zout, het limoensap en het water toe en laat het geheel nog zachtjes 3 minuten sudderen. Voeg dan de vis weer toe met de gesneden lente-uitjes en laat dit nog 5 minuten sudderen.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 99 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42251644