banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 29 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 6 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 8 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Ikan lombok jeruk tomat - pittige vis

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Ikan lombok jeruk tomat


Bahan-bahan:
ingrdiënten:
4 moten kabeljauw
2 lomboks
3 sjalotten
3 cm gember (jahe/djahé)
2 tomaten
1 limoen (sap)
1 theel zout
2 lente-uitjes
4 eetl olie
100 ml water

Cara-membuat:
bereiding:
Verhit in een wok/wadjan de olie en bak hierin de moten rondom bruin en haal het uit de wok/wadjan. Snijd de sjalotten, de gember, de tomaten en de ontpitte lomboks fijn. Bak de sjalotten samen met de gember en de lomboks in de wok/wadjan voor 3 minuten. Voeg dan de tomaten, het zout, het limoensap en het water toe en laat het geheel nog zachtjes 3 minuten sudderen. Voeg dan de vis weer toe met de gesneden lente-uitjes en laat dit nog 5 minuten sudderen.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 118 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40683465