banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 1 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 6 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 8 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Pais bandeng - Vis gevuld met gekruide visfilet
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Pais bandeng


Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 ikan bandeng (grote zeevis)
60 ml dikke kokosmelk (santen asli)
bananenblad
houten prikkers

Haluskan:
boemboe:
2 theel, ketumbar
4 sjalotjes
4 teentjes knoflook
4 rawits
2 theel, gesmolten palmsuiker
1 theel, trasi bakar

Cara membuat:
Bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Snijd de vis voorzichtig open en haal de ingewanden eruit. Kneed vervolgens de vis zachtjes en haal het visvlees er voorzichtig uit. Verwijder de graten uit het visvlees. Meng het visvlees met de kokosmelk en de boemboe en vul de vis met het mengsel. Maak de vis dicht met de prikkers en wikkel de vis in bananenblad. Maak het bananenblad vast met de prikkers. Rooster de vis boven een houtskoolvuurtje in 30 minuten gaar.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 279 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40689674