logo

Recente Reacties

  • Cucur

    dragon 1 week ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 1 week ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 2 weeks ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 2 weeks ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 4 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...
Pais bandeng


Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 ikan bandeng (grote zeevis)
60 ml dikke kokosmelk (santen asli)
bananenblad
houten prikkers

Haluskan:
boemboe:
2 theel, ketumbar
4 sjalotjes
4 teentjes knoflook
4 rawits
2 theel, gesmolten palmsuiker
1 theel, trasi bakar

Cara membuat:
Bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Snijd de vis voorzichtig open en haal de ingewanden eruit. Kneed vervolgens de vis zachtjes en haal het visvlees er voorzichtig uit. Verwijder de graten uit het visvlees. Meng het visvlees met de kokosmelk en de boemboe en vul de vis met het mengsel. Maak de vis dicht met de prikkers en wikkel de vis in bananenblad. Maak het bananenblad vast met de prikkers. Rooster de vis boven een houtskoolvuurtje in 30 minuten gaar.

Add comment

Submit

who is online

We have 81 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44180627