logo

Recente Reacties

Pais bandeng


Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 ikan bandeng (grote zeevis)
60 ml dikke kokosmelk (santen asli)
bananenblad
houten prikkers

Haluskan:
boemboe:
2 theel, ketumbar
4 sjalotjes
4 teentjes knoflook
4 rawits
2 theel, gesmolten palmsuiker
1 theel, trasi bakar

Cara membuat:
Bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Snijd de vis voorzichtig open en haal de ingewanden eruit. Kneed vervolgens de vis zachtjes en haal het visvlees er voorzichtig uit. Verwijder de graten uit het visvlees. Meng het visvlees met de kokosmelk en de boemboe en vul de vis met het mengsel. Maak de vis dicht met de prikkers en wikkel de vis in bananenblad. Maak het bananenblad vast met de prikkers. Rooster de vis boven een houtskoolvuurtje in 30 minuten gaar.

Add comment

Submit

who is online

We have 257 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 42997852