1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

Chantal
Gemaakt als extraatje voor bij de kersthapjes. Hier al helemaal goedgekeurd! Moet me inhouden niet s...
Sophie
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat ...
Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...
Eufrasia . J.M.van Oijen - de Bruin
U recepten zien er voortreffelijk uit .

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Pepes galendo
Gekruide ikan teri in bananenblad
Bahan-bahan:
Benodigdheden:
5 sjalotten
4 rode lomboks
3 kleine tomaten
175 gr galendo (blondo)
125 gr ikan teri
1 eetl. olie
zout naar smaak
bananenblad
12 salam blad
houten prikker

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd de tomaten in partjes, de lomboks in schuine dunne reepjes en de sjalotten in plakjes. Meng dit geheel met de vis, de olie, het zout en de galendo. Verdeel dit mengel in vier porties en leg elke portie op een stuk bananenblad met daarop 3 salamblaadjes. Vouw het blad dicht en zet de uiteinden vast met de prikkers. Stoom de pakjes in 20 minuten gaar.

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 197 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35263047