banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 6 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Pepes galendo - Gekruide ikan teri in bananenblad
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Pepes galendo
Gekruide ikan teri in bananenblad
Bahan-bahan:
Benodigdheden:
5 sjalotten
4 rode lomboks
3 kleine tomaten
175 gr galendo (blondo)
125 gr ikan teri
1 eetl. olie
zout naar smaak
bananenblad
12 salam blad
houten prikker

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd de tomaten in partjes, de lomboks in schuine dunne reepjes en de sjalotten in plakjes. Meng dit geheel met de vis, de olie, het zout en de galendo. Verdeel dit mengel in vier porties en leg elke portie op een stuk bananenblad met daarop 3 salamblaadjes. Vouw het blad dicht en zet de uiteinden vast met de prikkers. Stoom de pakjes in 20 minuten gaar.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 131 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40586371