banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 1 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Piendang Ikan Kecap 2 - Vis in pittige ketjapsaus
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Piendang Ikan Kecap 2
Vis in pittige ketjapsaus
Bahan-bahan:
Ingrediënten:
350 gr kabeljauw
1 eetl asem
2 eetl ketjap manis
2 jeruk purut blaadjes
150 ml water

Haluskan:
Boemboe:
6 teentjes knoflook
3 rode lomboks
2 serehstengels
3 cm laos
zout naar smaak

Cara membuat:
Bereiding:
Rooster eerst de lomboks kort boven een houtskoolvuurtje en vervolgens wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Snijd de kip in stukken.
Verhit in een wok/wadjan het water en voeg de boemboe toe en laat dit 5 minuten zachtjes koken. Dan de vis, de asem, de ketjap en de jerut purut toevoegen en het geheel zachtjes laten koken totdat de vis gaar is en de saus gebonden is.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 147 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40565024