Logon3

Translations

nl en fr de id it no pt es

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 7 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
IconWrite a comment
Tenggiro Peu Aweuh - vis gestoofd met kerrieblad
Ster inactief Ster inactief Ster inactief Ster inactief Ster inactief
 
Tenggiro Peu Aweuh
vis gestoofd met kerrieblad
Bahan-bahan:
ingrediënten:
350 gr makreel
1 limoen (sap)
7 asam sunti
zout naar smaak
6 sjalotten
3 eetl. olie
3 kerrie blad
100 ml water

Haluskan:
boemboe:
1/2 theel, anijszaad
2 theel ketumbar
1 theel jinten
5 teentjes knoflook
5 rode lomboks
9 rawits
4 cm kunyit (kurkuma)

Cara mambuat:
Bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Snijd de sjalotten in plakjes. Snijd de vis in stukken en meng dit met het zout, de asam sunti en het limoensap en laat dit 20 minuten intrekken. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin eerst de sjalotten en voeg dan het kerrie blad en de boemboe toe en bak dit alles 4 minuten. Dan het water toevoegen, gevolgd door het zout en de vis en sudder de vis gaar en totdat het vocht is verdampt.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 79 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40812457