banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 4 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Tumpi Tumpi - driehoekige viskoekjes

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Tumpi Tumpi
driehoekige viskoekjes
Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr nijlbaars of zalm
water
3 eetl geraspte kokos
1 ei
zout naar smaak
olie

Haluskan:
boemboe:
4 sjalotten
4 teentjes knoflook
1 theel ketumbarzaadjes
1 theel witte peper
3 cm laos
1 serehstengel
1 theel asem
1 eetl gula jawa (palmsuiker)

Cara membuat:
Bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Snijd de vis in mootjes en pocheer deze in het water voor 5 minuten. Haal het vel eraf en verwijder de graten. Hak daarna de mootjes fijn. Splits het ei en klop het eiwit op. Meng dan de eierdooier met de vis, de boemboe, de asem, de suiker, het zout en de kokos. Vorm driehoekjes van het mengsel en wentel deze door het geklopte eiwit. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak de driehoekjes in 4-5 minuten goudbruin
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 90 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40576589